Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Şoc şi groază la priveghiul pacientului mort la spitalul din Dej! Romii au întins grătare din carne de miel, un bărbat s-a înecat cu mâncare şi a murit (Video)

Incident dramatic la priveghiul bărbatului rom care a murit la scurt timp după ce un aparat medical a căzut peste el, la Spitalul Municipal Dej.

de Redactia Observator

la 06.02.2018 , 09:47

Şoc şi groază la priveghiul pacientului mort la spitalul din Dej! Romii au întins grătare din carne de miel, un bărbat s-a înecat cu mâncare şi a murit

Incident dramatic la priveghiul bărbatului rom care a murit la scurt timp după ce un aparat medical a căzut peste el, la Spitalul Municipal Dej.

Ieri, o altă tragedie s-a abătut asupra familiei. Seara, oamenii s-au adunat în jurul sicriului.

Conform tradiţiei, romii au întins grătare din carne de miel. Din nefericire, un bărbat s-a înecat cu mâncare şi a murit.

Articolul continuă după reclamă

Acuzaţii grave la Spitalul din Dej

Reamintim că rudele bărbatului de 53 de ani, care a murit în serviciul de primiri urgenţe, spun că l-au găsit plin de sânge şi cu lovituri la cap, la numai o oră după ce l-au dus la spital.

Reprezentanţii spitalului recunosc că bărbatul s-a ridicat de pe targă şi a tras peste el un echipament medical, dar susţin că incidentul nu are nicio legătură cu decesul. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru ucidere din culpă.

Familia bărbatului nu înţelege cum s-a întâmplat nenorocirea.

Bărbatul, care acuza dureri toracice, a fost preluat de cadrele medicale, care i-au recoltat sânge, i-au făcut un EKG, apoi i-au pus o perfuzie. Pacientul, aflat pe targă, a devenit brusc agitat şi a vrut să se ridice. I s-a făcut însă rău şi a căzut, trăgând după el aparatul medical ce cântărea aproximativ 2 kilograme.

Cum bărbatul este supraponderal, asistentele nu au reuşit să-l ţină şi a căzut pe podea, spun medicii. În scurt timp, starea bolnavului s-a agravat şi a intrat în stop cardio-respirator. Cadrele medicale au început manevrele de resuscitare, dar inima bărbatului nu a mai pornit.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Şoc şi groază la priveghiul pacientului mort la spitalul din Dej! Romii au întins grătare din carne de miel, un bărbat s-a înecat cu mâncare şi a murit (Video)