Antena Meniu Search
x

ŞOCANT! O adolescentă este călcată de maşină pe trecerea de pietoni, chiar sub ochii surorii sale mai mici. Imediat după impact, şoferul face un GEST ÎNGROZITOR

O adolescentă a fost lovită pe o trecere de pietoni din Bistriţa, în această dimineaţă. Şoferul a fugit de la locul accidentului.

UPDATE ora 10:12 - Potrivit ultimelor informaţii, se pare că victima este o adolescentă de 17 ani. Fata își ducea sora de 8 ani la școală, în momentul producerii accidentului.

„O tânără de 17 ani a fost surprinsă și accidentată de un autoturism, în timp ce traversa strada pe o trecere de pietoni de pe raza municipiului. Conducătorul auto a părăsit locul accidentului. Polițiștii efectuează cercetări pentru identificarea acestuia”, a declarat pentru bistrițeanul.ro, Diana Pintea, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud. 

Ştirea iniţială:

În urmă cu puțin timp, o fetiță a fost lovită pe o trecere de pietoni din Bistriţa. Din păcate, în loc să oprească și să îi acorde fetiței primul ajutor, șoferul a fugit de la locul accidentului. 

Pe acelaşi subiect

Din primele informații, două surori, minore, treceau strada pe trecerea de pietoni, moment în care un șofer nu le-a acordat prioritate și a călcat-o pe cea mai mare dintre ele pe picior. 

În urma impactului și cea mică a fost aruncată pe asfalt.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Imediat ce și-a dat seama că a dat peste un copil, șoferul, care era însoțit de un pasager, a accelerat și s-a făcut nevăzut, scrie presa locală

Potrivit martorilor, se pare că este vorba despre un Volkswagen de culoare gri sau albă, înmatriculat în Bistrița-Năsăud.

Cea mai mare dintre surori a fost transportată la spital. Cele două se îndreptau spre şcoală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » ŞOCANT! O adolescentă este călcată de maşină pe trecerea de pietoni, chiar sub ochii surorii sale mai mici. Imediat după impact, şoferul face un GEST ÎNGROZITOR