Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un şofer beat şi cu permisul suspendat şi-a omorât fratele, după ce s-a înfipt cu maşina într-un gard din beton (Video)

Tragedie în Argeș, în prag de Crăciun. Un bărbat și-a omorât fratele într-un accident rutier petrecut în comuna Boteni, judeţul Argeş, după ce a urcat la volan băut şi cu permisul suspendat. 

de Veronica Micu

la 24.12.2019 , 11:27

Un şofer beat şi cu permisul suspendat şi-a omorât fratele, după ce s-a înfipt cu maşina într-un gard din beton - Observator.tv

Tragedie în Argeș, în prag de Crăciun. Un bărbat și-a omorât fratele într-un accident rutier petrecut în comuna Boteni, judeţul Argeş, după ce a urcat la volan băut şi cu permisul suspendat. 

Polițiștii din Argeș spun că un bărbat de 40 de ani conducea un autoturism pe DN 73D, iar în Boteni, pe fondul neadaptării vitezei, a izbit un autoturism parcat și a intrat într-un gard din beton.

În urma impactului puternic, fratele mai mare al şoferului, de 42 de ani, care stătea pe locul din dreapta, a murit pe loc.

Articolul continuă după reclamă

Bărbatul locuia în Capitală și venise la părinți de sărbători. 

Un alt bărbat care stătea pe locul din spate are fracturi facile și plămânii perforați, iar medicii sunt rezervați în ceea ce privește șansele lui. 

În stare de șoc, la spital, șoferul le-a spus polițiștilor că nu ar fi condus el. 

El va fi cercetat pentru ucidere din culpă și conducere cu permisul suspendat și sub influența alcoolului. 

Cu câteva luni înainte, bărbatul fusese prins băut la volan. 

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Evenimente » Un şofer beat şi cu permisul suspendat şi-a omorât fratele, după ce s-a înfipt cu maşina într-un gard din beton (Video)