Antena Meniu Search
x

Șofer beat, săltat de ofițerii DGA Timiș, după ce a încercat să mituiască polițiștii

Un bărbat din Timiș s-a ales cu dosar penal, după ce s-a suit băut la volan și a încercat să mituiască, în repetate rânduri, polițiștii care l-au oprit în trafic.

de Redactia Observator

la 22.02.2019, 09:00

Șofer beat la volan
Bărbatul a încercat să-i mituiască pe polițiști până când a fost săltat de ofițerii DGA - Arhivă

Un bărbat din Timiș s-a ales cu dosar penal, după ce s-a suit băut la volan și a încercat să mituiască, în repetate rânduri, polițiștii care l-au oprit în trafic.

Un simplu drum spre casă, în localitatea Giulvaz, l-a trimis pe șoferul din Timiș direct în fața unui procuror. 

Bărbatul s-a urcat beat la volan și a avut ghinionul de a da peste un echipaj de poliție aflat cu radarul în trafic. Agenții l-au tras pe dreapta, pentru un control de rutină, moment în care au descoperit că acesta consumase băuturi alcoolice.

Dus la spital pentru recoltarea probelor de sânge, bărbatul a decis să-și ia destinul în mâini și să-i mituiască pe polițiști, pentru a fi lăsat în pace. 

Agenții, însă, nu au fost impresionați și și-au văzut în continuare de drum. Ajunși la secție, șoferul a făcut o ultimă încercare, îndesând toți banii pe care îi avea la el, 585 de lei, în buzunarul unui polițist. 

În doar câteva clipe, bărbatul a fost înconjurat de ofițerii de la Direcția Generală Anticorupție Timiș, care fuseseră anunțați de echipajul de la Rutieră. 

Șoferul a fost luat pe sus și dus direct în fața unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș. Potrivit Opinia Timișoarei, este acuzat de dare de mită și va fi cercetat în stare de libertate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Șofer beat, săltat de ofițerii DGA Timiș, după ce a încercat să mituiască polițiștii