Antena Meniu Search
x

Primele imagini cu şoferul BMW-ului X6 în râul Dâmboviţa, unde s-a scufundat ca să se ascundă de poliţişti (Video)

Şoferul BMW-ului X6, care a sărit în Dâmboviţa ca să se ascundă de poliţişti, a fost filmat imediat după ce s-a scufundat în apa rece, mai multe echipaje de pompieri, SMURD şi Poliţie sosind să-l salveze.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 08.12.2019, 16:48

Vezi și

Şoferul BMW-ului X6, care a sărit în Dâmboviţa ca să se ascundă de poliţişti, a fost filmat imediat după ce s-a scufundat în apa rece, mai multe echipaje de pompieri, SMURD şi Poliţie sosind să-l salveze.

Chiar şi cu toate echipajele înconjurându-l, tânărul Radu D., de 20 de ani, din Călăraşi, nu s-a dat prins şi a făcut un spectacol pe cinste, în apa rece a Dâmboviţei.

"Aruncă-i, mă, colacu'! Vino aici, că venim noi la tine!"

Radu D., un tânăr de 20 de ani, aflat la volanul unui bolid BMW X6, s-a aruncat în Dâmboviţa, la Piaţa Naţiunilor Unite din Bucureşti, după ce poliţiştii s-au luat după el şi i-au făcut semn să oprească.

Pe acelaşi subiect

După ce a ajuns în apă, tânărul s-a crezut în vreun film de acţiune şi a încercat să scape înot de poliţisti. Cum strategia nu i-a ieşit, a început să se plimbe prin apa rece ca gheaţa, dar nu a ieşit la mal.

AStfel, mai multe echipaje de pompieri şi scafandri au sosit la faţa locului. Ei au încercat să comunice cu tânărul, ca acesta să iasă din apă, însă, fără rezultat.

Nici avertizările că intră în şoc hipotermic nu au contat prea mult, tânărul continuând să-şi facă plimbarea prin canalul Dâmboviţei. O tânără poliţistă a încercat să-l liniştească pe şofer, care i-a spus din apă că este speriat.

Într-un final, s-a reuşit extragerea tânărului din Dâmboviţa şi a putut fi transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

A sărit de la volanul BMW-ului X6 direct în Dâmboviţa

Tânărul a ieşit dintr-o parcare din Centrul Vechi, moment în care a fost observat de o patrulă de poliţişti cum şerpuia pe şosea. Poliţiştii i-au făcut semn să oprească, şoferul a oprit maşina, însă a rupt-o la fugă, sărind apoi în Dâmboviţa. Uluiţi, poliţiştii au cerut intervenţia pompierilor, scafandrilor şi a medicilor, pentru salvarea vieţii tânărului.

Şoferul unui bolid BMW a sărit în Dâmboviţa ca să se ascundă de poliţişti

"La data de 08.12.2019, în jurul orei 05.05, in zona Splaiul Independentei nr.2k politisti din cadrul Brigazii Rutiere care se aflau in exercitarea atribuțiilor de serviciu au observat un autovehicul care ieșea dintr o parcare, moment in care au efectuat semnal regulamentar de oprire insa conducatorul acestuia nu s-a conformat și a încercat sa se sustragă. Acesta a coborât din autovehicul și a fugit către intersecția Calea Victoriei-Piața Națiunilor Unite, a sărit gardul de protectie al râului Dâmbovița și a plonjat in apa. Polițiștii au sunat de îndată la 112 iar la fata locului s-au prezentat echipaje specializate din cadrul ISU care au procedat la scoterea conducătorului auto din apa și transportarea la spital pentru îngrijiri medicale. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de 0,09 mg/l alcool pur in aerul expirat și ulterior cu aparatul DrugTest, însă rezultatul a fost negativ. Din verificările efectuate ulterior s-a stabilit faptul ca acesta avea dreptul de a conduce suspendat. In cauza s-a intocmit dosar de cercetare penala sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având dreptul de a conduce suspendat, fapta prevăzută și pedepsita de art.335/2 din Codul Penal", informează poliţiştii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Primele imagini cu şoferul BMW-ului X6 în râul Dâmboviţa, unde s-a scufundat ca să se ascundă de poliţişti (Video)