Antena Meniu Search
x

Un buzoian a mers 1.000 de kilometri cu un microbuz complet distrus

Un şofer din Buzău a şocat pe toată lumea, pe şosele dar şi pe internet, după ce a mers aproape 1000 de kilometri cu o maşină aproape făcută praf. Cu toată partea din spate smulsă şi peticită cu bucăţi de carton, duba fantomă, cum i-a spus lumea, a trecut chiar şi prin vamă.

de Redactia Observator

la 18.04.2019, 11:16

Vezi și

Un şofer din Buzău a şocat pe toată lumea, pe şosele dar şi pe internet, după ce a mers aproape 1000 de kilometri cu o maşină aproape făcută praf. Cu toată partea din spate smulsă şi peticită cu bucăţi de carton, duba fantomă, cum i-a spus lumea, a trecut chiar şi prin vamă. Nimeni n-a reuşit să o tragă pe dreapta. Poliţiştii încă îi refac traseul ca să-l poată amenda pe bărbat pentru inconştienţa lui.

Microbuzul abia mai stă pe roţi. Ceilalţi şoferi din trafic privesc cu uimire vehiculul care pare bombardat.

A mers aşa, fără să fie oprit de poliţişti, nu doar de la intrarea în ţară, ci chiar din Ungaria.

Microbuzul a fost bine "şifonat" într-un accident filmat pe autostrada M7 din Ungaria. Şoferul ar fi pierdut controlul volanului, iar vehiculul s-a izbit violent de balustrada metalică de pe marginea şoselei. În urma impactului, s-a răsturnat şi aproape că a fost distrus.

După ce a repus vehiculul pe roţi, şoferul român i-a îndreptat puţin tabla şi a peticit epava cu cartoane. Apoi, şi-a încercat norocul şi a pornit la drum spre România. A fost fotografiat prima dată în timp ce încerca să alimenteze într-o benzinărie din ţara vecină.

A trecut granița cu o scamatorie

Ca să nu fie depistat la graniţă, surse din anchetă spun că ar fi apelat la ajutorul unor firme de tractări, care ar fi pus pe picioare o adevărată afacere din transportarea maşinilor câţiva kilometri, în zona graniţei. Una dintre aceste societăţi ne promite şi nouă că vom trece de control fără probleme.

Şoferul care a devenit viral pe internet cu microbuzul său fantomă ar fi reuşit să ajungă până acasă, în Buzău, doar cu o amendă. Culmea, nu a fost oprit în trafic. Ci într-o parcare din judeţul Covasna. Pentru că nu conducea în acel moment, a fost sancţionat doar pentru defecţiuni la sistemul de iluminare şi lipsa certificatului de înmatriculare. Poliţiştii nu l-au urmărit să vadă dacă va şi conduce la volanul epavei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe lângă amenda de 1160 de lei primită deja, poliţia autostrăzi îi reface traseul, pentru a-l putea sancţiona şi pentru lipsa elementelor de caroserie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Un buzoian a mers 1.000 de kilometri cu un microbuz complet distrus