Antena Meniu Search
x

Drogat la volan, un şofer din Bucureşti a dezvăluit adevărata surprinză abia când i s-a cerut să deschidă portbagajul

Un şofer din Bucureşti a fost depistat de poliţiştii rutieri în timp ce conducea haotic pe şosea. După ce l-au oprit pentru un control, la o simplă verificare, au descoperit că avea permisul suspendat.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 19.02.2019, 19:48

Un şofer din Bucureşti a fost depistat de poliţiştii rutieri în timp ce conducea haotic pe şosea. După ce l-au oprit pentru un control, la o simplă verificare, au descoperit că avea permisul suspendat.

Pentru că se comporta neobişnuit, poliţiştii l-au supus la un test aparatul narcotest, rezultatul fiind pozitiv. Însă, adevărata surpriză îi aştepta pe poliţişti în portbagajul maşinii.

Şoferul drogat avea droguri în valoare de aproape 150.000 de euro în portbagaj şi portiere

Poliţiştii D.G.P.M.B. - Brigada Rutieră, au oprit un autoturism, pe Șoseaua Pantelimon, București, sector 2 condus de către inculpatul G. V.

În urma efectuării controlului asupra autoturismului, organele de poliţie au găsit, în cotiera centrală din față, un pachet ambalat în folie din plastic și o pungă din plastic, ce conțineau o substanță albă, susceptibil a fi cocaină, iar în portbagajul autoturismului au descoperit o altă pungă, în care se aflau 6 pachete, și acestea fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În urma analizelor primite de la Laboratorul Central de Analiză și Profil al Drogurilor al I.G.P.R., a rezultat că probele analizate sunt constituite din peste 630 de grame de cocaină și aproape 20 de grame de heroină.

Valoarea drogurilor s-ar ridica la aproape 150.000 de euro, potrivit havocscope.com, un instrument de monitorizare în domeniu.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat că inculpatul figurează cu permisul de conducere categoria B reținut, având exercitarea dreptului de a conduce suspendată.

De asemenea, s-a procedat la testarea inculpatului G. V cu aparatul narcotest, rezultatul fiind pozitiv la "COCAINE", fiind condus la sediul I.N.M.L. unde i-au fost prelevate probe biologice.

Şoferul drogat a fost reţinut de procurorii DIICOT

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Structura Centrală au dispus luarea măsurii preventive a reținerii pe o durată de 24 ore a inculpatului G. V., pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc.

În cursul zilei de astăzi, inculpatul G. V. a fost prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Cauza este instrumentată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Drogat la volan, un şofer din Bucureşti a dezvăluit adevărata surprinză abia când i s-a cerut să deschidă portbagajul