Antena Meniu Search
x

Durere mare în familia nenoricită de șoferul sinucigaș, în Craiova: "Mai bine ne lua pe noi Dumnezeu" (Video)

Durere mare în satul Roșiuța, din Gorj. Părinții lui Dan Băcescu, bărbatul ucis împreună cu fetița lui de 6 ani, de un șofer sinucigaș, sunt în stare de șoc, plâng fără încetare și se întreabă de ce Dumnezeu nu i-a luat pe ei.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 29.07.2020, 13:34

Durere mare în familia nenoricită de șoferul sinucigaș, în Craiova: Mai bine ne lua pe noi Dumnezeu Vezi și
  • Pe centura din Craiova, familia din Motru a fost nenorocită de un șofer care a plecat de acasă cu gândul să se sinucidă.
  • Singura supravieţuitoare, Ramona, este acum în stare gravă la spital.

Dan, Ramona și fetița lor de 6 ani, o familie fericită din Motru, au plecat spre mare marți de dimineață, înainte să se crape de ziuă. 

Din nefericire, nu au mai apucat să se bucure de zile liniștite împreună. Pe centura de nord a Craiovei, au fost spulberaţi de un tânăr sinucigaş.

Leontin, un tânăr în vârstă de 25 de ani din Ghercești, Dolj, a plecat la drum, cu intenția clară de a-și încheia socotelile cu viața. La nici 5 kilometri de casă, băiatul a pătruns cu mașina pe contrasens și a intrat în plin în mașina cumpărată cu doar o zi înainte de familia din Motru.

În urma impactului, Dan Băcescu (41 de ani) și fetița lui au murit pe loc. La fel și șoferul vinovat. 

Singura supravieţuitoare, Ramona, este acum în stare gravă la spital.

Leontin a lăsat un bilet, motivând gestul prin faptul că suferă după o despărţire din dragoste. 

La locul impactului, imaginile i-au șocat chiar şi pentru anchetatori. 

Părinții lui Dan plâng fără încetare

Pe Dan şi Ramona Băcescu, părinţii i-au văzut ultima dată înainte cu doar câteva ore să plece spre mare. Cei doi erau fericiţi, îşi cumpăraseră maşină nouă în urmă cu doar o zi.

"Au venit aici la noi şi s-au grăbit, că le-am spus să intre şi ei au zis: Nu, mamă, că plecăm la mare cu maşina. Şi a plecat la mare şi uitaţi ce s-a întâmplat. Dan conduce foarte bine, e șofer pe TIR. 

Niciodată nu a avut viteză, nu a făcut accident. Băiatul meu...primul meu copil. Mai bine mă lua pe mine Dumnezeu, nu să-mi ia copilul. Și nepoțica mea...nepoțica mea făcea 7 ani în octombrie. Pe cine mai aștept eu să am grijă de ea? Fiul meu era atât de fericit că avea o fetiță...", spune în lacrimi Maria Băcescu, mama lui Dan.

Femeia mărturisește cu amărăciune că nu a aflat de accident de la autorități. I-a spus o cumnată din Târgu Jiu, care a avut grijă să-i dea calmante înainte să-i spună despre tragedie.

"Pe noi nu ne-a anunțat nimeni. Mă pregăteam să merg la magazin și, când să plec pe poartă, a venit cumnata mea de la Târgu jiu și mi-a spus. Mi-a dat niște pastile...calmante. Atunci ne-a spus că Dan a avut un accident. Mai bine de-aș muri eu! Să moară copilul meu...vă dați seama. 

Un copil trebuie să îngroape un părinte. Era atât de fericit că pleacă la mare. Și a plecat foarte de dimineață, ca să nu prindă aglomerație.

Pe cine mai aștept eu acum să vină la mine?", se întreabă în lacrimi bătrâna.

"Mai bine ne lua pe noi Dumnezeu", spune plângând Mihai Băcescu, tatăl șoferului de 41 de ani.

În cauză, cercetările continuă în vederea lămuririi cu exactitate a împrejurărilor producerii accidentului, fiind întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Durere mare în familia nenoricită de șoferul sinucigaș, în Craiova: "Mai bine ne lua pe noi Dumnezeu" (Video)