Antena Meniu Search
x

Şofer intrat cu maşina într-o benzinărie din Bucureşti. O angajată a fost la un pas să fie spulberată

Vezi și

Imagini care îţi taie respiraţia au fost filmate într-o benzinărie din Capitală. O maşină a intrat prin uşile magazinului şi s-a oprit la câţiva centimetri de o angajată. Femeia s-a salvat în ultima secundă şi a scăpat fără nicio rană.

Bucureşti, puţin înainte de ora 14. O maşină spulberă uşile de sticlă şi intră cu viteză în benzinărie. Înăuntru, o angajată sare în ultima clipă din calea bolidului scăpat de sub control.

Angajatii benzinariei, care au vazut ce s-a intamplat, spun ca soferul nu a redus suficient viteza candd a virat din sosea catre statia peco. si a dat seama ca va produce un accident si a franat dar masina a derapat si s a oprit fix in usile de la intrare.

După ce s-a dezmeticit, femeia s-a îndepărtat de maşină. Din fericire, în acel moment nu erau clienţi în dreptul uşii. Şoferul şi-a recunoscut vina, spun martorii.

Reprezentanţii benzinăriei au sunat la 112. Şoferul a fost amendat cu 580 de lei pentru manevra riscantă. Nu consumase alcool. Şi a scăpat cu o înţelegere amiabilă. 

Angajata benzinarirei nu a depus plangere si nu a solicitat ingrijiri medicale, asa ca administratorul statiei si soferul au mers impreuna la biroul de accidente usoare si au declarat evenimentul.

Acum, benzinăria are uşi de lemn, în locul celor automatizate. Societatea la care şoferul are asigurare trebuie să plătească pentru cascadoria tânărului.

Anul trecut, spun cei din piaţa asigurărilor, media despăgubirilor în cazul accidentelor rutiere a fost de 3000 de lei, dar au existat şi câteva zeci de cazuri în care sumele plătite au fost de peste o sută de mii de lei.

În urma incidentului, un echipaj de la Secţia 11 de Poliţie a venit să constate ce s-a întâmplat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Şofer intrat cu maşina într-o benzinărie din Bucureşti. O angajată a fost la un pas să fie spulberată