Antena Meniu Search
x

Şoferul de 20 de ani mort în groaznicul accident din Ialomiţa se grăbea să cumpere bilete la loto

Accident înfiorător pe o şosea din Ialomiţa! Un şofer de 20 de ani şi-a pierdut viaţa după ce a intrat cu viteză într-un stâlp de beton.

Vezi și

Accident înfiorător pe o şosea din Ialomiţa! Un şofer de 20 de ani şi-a pierdut viaţa după ce a intrat cu viteză într-un stâlp de beton. Impactul a fost atât de puternic, încât maşina s-a încolăcit în jurul stâlpului, care se mai ţinea doar în firele de electricitate.

Tânărul se întorcea de la serviciu şi se ducea la Slobozia să-şi cumpere bilete la loto, spun martorii. A apăsat prea tare pedala de acceleraţie şi a pierdut controlul volanului. Maşina a ieşit de pe şosea şi a intrat cu viteză într-un stâlp de electricitate. Impactul a fost atât de violent, încât autoturismul s-a încolăcit, pur şi simplu, în jurul stâlpului de beton, pe care l-a retezat şi l-a smuls din pământ. Şoferul a murit pe loc. 

A urmat o intervenţie contracronometru a salvatorilor. Susţinut doar de firele electrice, stâlpul putea să se prăbuşească în orice moment. 

Echipajul firmei de electricitate a întrerupt curentul în zonă şi a stabilizat stâlpul cu o macara. Locuinţele din zonă şi o fermă aflată în apropiere au rămas fără curent electric.

După o intervenţie dificilă, pompierii ialomiţeni au reuşit să îl scoată pe şofer din epava maşinii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Şoferul de 20 de ani mort în groaznicul accident din Ialomiţa se grăbea să cumpere bilete la loto