Antena Meniu Search
x

Oprit la trecere, un șofer n-a mai avut răbdare să lase o femeie să traverseze, la Timiș (Video)

Un tânăr de 24 de ani n-a mai avut răbdare să aștepte să traverseze oamenii pe trecere. O bătrână de 70 de ani, care mergea mai încet, a plătit pentru nesăbuința tânărului șofer, fiind aruncată la câțiva metri distanță.

Un tânăr de 24 de ani n-a mai avut răbdare să aștepte să traverseze oamenii pe trecere.

O bătrână de 70 de ani, care mergea mai încet, a plătit pentru nesăbuința tânărului șofer, fiind aruncată la câțiva metri distanță.

Imaginile surprinse de camerele de luat vederi din zonă arată totul.

Femeia a traversat strada pe verde, împreună cu restul pietonilor, însă până să ajungă pe cealaltă parte a drumului culoarea s-a schimbat în roșu, iar un autoturism a pornit de pe loc și a lovit-o în plin. În urma impactului, femeia a fost grav ranită.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Un barbat de 24 de ani a condus un autoturism pe Calea Aradului, dinspre Strada Miresei, iar la intersecția cu strada Liege a surprins și accidentat un pieton de 70 de ani, angajat în traversarea părții carosabile, pe trecerea de pietoni marcată și semnalizată corespunzator, pe culoarea roșie a semaforului”, a declarat Ionut Sîrbu, purtatorul de cuvant al IPJ Timiș.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Oprit la trecere, un șofer n-a mai avut răbdare să lase o femeie să traverseze, la Timiș (Video)