Antena Meniu Search
x

Român la volanul unui Fiat Panda moare strivit la Tivoli de un arbore uriaş, prăbuşit din senin pe şosea

Un şofer român, care se afla la volanul unui Fiat Panda şi conducea pe Via Maremmana Inferiore, a murit, după ce pe şosea au început să cadă arbori. Unul dintre copacii căzuţi, un pin uriaş, s-a prăbuşit exact peste maşina aflată în mers, strivindu-l pe şoferul român de 46 de ani.

Un şofer român, care se afla la volanul unui Fiat Panda şi conducea pe Via Maremmana Inferiore, a murit, după ce pe şosea au început să cadă arbori.

Unul dintre copacii căzuţi, un pin uriaş, s-a prăbuşit exact peste maşina aflată în mers, strivindu-l pe şoferul român de 46 de ani.

Şofer român moare strivit de un arbore, la volanul maşinii

Incidentul a avut loc sâmbătă, 23 februarie 2019, pe Via Maremmana Inferiore. La volanul unui Fiat Panda, românul se îndrepta către casă, în Palombara Sabina, când, un arbore uriaş s-a prăbuşit peste maşina sa, strivindu-l.

Evenimentul a fost sesizat de alţi şoferi, care au privit îngroziţi întreaga scenă. Românul a fost scos dintre fiarele contorsionate ale maşinii şi transportat la spital, însă medicii au declarat decesul, rănile sale nefiind compatibile cu viaţa.

Drumul este în prezent închis, pompierii lucrează pentru a degaja carosabilul, precizează tiburno.tv

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Român la volanul unui Fiat Panda moare strivit la Tivoli de un arbore uriaş, prăbuşit din senin pe şosea