Antena Meniu Search
x

Șoferul scandalagiu care a tăiat calea unui motociclist: ”Eu așa sunt, sunt din Clanul Sportivilor”

Motocicliştii au ieşit în trafic şi au reizbucnit scandalurile dintre ei şi şoferi. În centrul Capitalei, doi bărbaţi au fost aproape de a se lua la bătaie, iar intervenţia poliţiei a aprins şi mai mult spiritele.

de Redactia Observator

la 07.04.2019, 21:32

Vezi și

Motocicliştii au ieşit în trafic şi au reizbucnit scandalurile dintre ei şi şoferi. În centrul Capitalei, doi bărbaţi au fost aproape de a se lua la bătaie, iar intervenţia poliţiei a aprins şi mai mult spiritele. Agentul care a venit la faţa locului este acuzat că nu a luat nicio măsură, deşi şoferul l-a ameninţat pe motociclist. Scenele violente au fost filmate.

Deşi se vede clar că şoferul semnalizează la stânga şi îi taie calea motociclistului pe linie dublă continuă, tot el îşi iese din fire când tânărul opreşte motorul să-i ceară explicaţii. Îl înjură şi îl îmbrânceşte, fără să ştie că este filmat.

Un echipaj de poliţie intervine în scandal. Agentului nu-i ia prea mult să-şi dea seama cine a greşit. Dar şoferul vrea ca şi motociclistul să plătească, pentru că l-ar fi lovit în orgoliu.

Cu toate acestea, poliţistul decide să-l ierte pe şoferul care a tăiat linia dublă continuă. În plus, ar fi putut să-i sancţioneze pe ambii bărbaţi, pentru tulburarea liniştii şi odinii publice.

Nici după ce echipajul pleacă, şoferului tot nu-i trece supărarea. Vrea să se asigure că motociclistul ştie pe cine să "evite" de-acum încolo.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Motociclistul este cel care l-a filmat pe şofer şi a postat imaginile pe internet.

Reacția poliției

Polițiștii au intervenit și au aplanat incidentul, solicitandu-le celor doi să tragă vehiculele la bordură, pentru a nu stânjeni traficul. Aceștia au fost identificați. Cu ocazia discuțiilor purtate cu cei doi a rezultat că incidentul s-a produs pe fondul respectarii/nerespectării conduitei în trafic. Față de cele două persoane s-a luat măsura sancționării contravenționale, ulterior evenimentului, conform art. 2 pct. 25 din Legea 61/1991. Verificările sunt continuate în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului, transmite poliția, într-un comunicat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Șoferul scandalagiu care a tăiat calea unui motociclist: ”Eu așa sunt, sunt din Clanul Sportivilor”