Antena Meniu Search
x

Şoferul spânzurat de bena camionului în Portul Constanţa avea 28 de ani şi fusese prins băut la volan

Şoferul spânzurat de bena camionului în portul Constanţa avea 28 de ani şi fusese prins băut la volan. Fusese dus la spital pentru recoltarea probelor biologice, apoi s-a întors la maşină şi s-a sinucis.

Şoferul avea 28 de ani
Şoferul spânzurat de bena camionului în Portul Constanţa avea 28 de ani şi fusese prins băut la volan - Observator.tv

Şoferul spânzurat de bena camionului în portul Constanţa avea 28 de ani şi fusese prins băut la volan. Fusese dus la spital pentru recoltarea probelor biologice, apoi s-a întors la maşină şi s-a sinucis.

Un şofer de camion a fost gâsit atârnând de bena basculantei pe care o conducea, în portul Constanţa. Bărbatul s-a sinucis şi ies la iveală detalii despre ultimele ore din viaţa acestuia. Descoperirea cadavrului s-a făcut în jurul orei 6 dimineaţa.

La miezul nopţii însă, în jurul orei 00:30, polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța au oprit pentru controlul documentelor un camion cu semiremorcă, ambele înmatriculate în Călăraşi, la volanul căruia se afla un cetățean român, în vârstă de 28 de ani, care se deplasa dinspre Portul Constanța către Autostrada A4.

Şoferul care s-a sinucis avea alcoolemie 0,81 mg/l de alcool pur în aerul expirat

Pe acelaşi subiect

Deoarece exista suspiciunea că acesta se află sub influența băuturilor alcoolice, a fost dus la Serviciul Rutier Constanța, unde în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,81 mg/l de alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind transportat la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge.

În cauză, polițiștii de frontieră au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influența alcoolului, bărbatului i-a fost reținut permisul de conducere și i s-a adus la cunoștință faptul că nu are voie să mai conducă.

Ulterior, lucrătorii aflați în Poarta de acces numărul 7 a Portului Constanța, l-au găsit în stare de inconștiență pe numitul I.I., șoferul camionului, și au anunțat imediat Serviciul Unic de Urgență 112.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Şoferul spânzurat de bena camionului în Portul Constanţa avea 28 de ani şi fusese prins băut la volan