Antena Meniu Search
x

Un şofer de TIR beat a intrat pe contrasens, a zdrobit o maşină, a ucis un om şi a fost prins după 20 de km, la Zalău

Un şofer de TIR rupt de beat a intrat pe contrasens, a zdrobit o maşină, a ucis un om şi a fost prins după 20 de km, la Zalău. El a plecat de la locul accidentului, nepăsător, în urma lui o familie fiind distrusă.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 06.07.2019, 16:44

Accident mortal în Sălaj
Un şofer de TIR beat a intrat pe contrasens, a zdrobit o maşină, a ucis un om şi a fost prins după 20 de km, la Zalău - Facebook

Un şofer de TIR rupt de beat a intrat pe contrasens, a zdrobit o maşină, a ucis un om şi a fost prins după 20 de km, la Zalău. El a plecat de la locul accidentului, nepăsător, în urma lui o familie fiind distrusă.

Accidentul produs vineri seara, pe Drumul European E81, s-a soldat cu moartea unui bărbat, în vârstă de 36 de ani, şi cu accidentarea gravă a unei femei, ambii din judeţul Satu Mare. Ei se aflau într-o maşină ce rula regulamentar, când un TIR – tot din județul Satu Mare – a pătruns pe contrasens şi a spulberat autoturismul. Băut bine, şoferul de pe autospecială a părăsit locul accidentului şi a fost identificat pe raza municipiului Zalău, potrivit sportulsalajean.ro.

Astfel, undeva după ora 22.00, un TIR ce venea dinspre Cluj-Napoca spre Zalău şi, probabil, mai departe spre Satu Mare, a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de o femeie de 43 de ani.

În urma impactului, cele două persoane din autoturism erau suferit răni grave. Dacă şoferiţa a fost rănită, pasagerul din partea dreaptă a intrat în stop cardio-respirator. În ciuda intervenţiei medicilor ajunşi la faţa locului cu o ambulanţă SMURD, victima nu a mai putut fi salvată, fiind declarată decedată.

Pe acelaşi subiect

De cealaltă parte, conducătorul auto de pe TIR şi-a continuat liniştit drumul, până în municipiul Zalău, când a fost identificat. Testat cu alcooltestul de poliţiştii sălăjeni, sătmăreanul, în vârstă de 48 de ani, are o alcoolemie de 1.22 mg/l alcool pur în aerul expirat!

“Vineri, 5 iulie a.c., la ora 22.14, pe Drumul Național 1F, în localitatea Poarta Sălajului, un bărbat de 48 de ani, din județul Satu Mare, în timp ce conducea autoutilitara a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de o femeie de 43 de ani. După producerea accidentului, șoferul a părăsit locul faptei fără încuviințarea Poliției, fiind identificat în scurt timp, în trafic, pe raza municipiului Zalău. Testarea cu alcooltestul a evidențiat o alcoolemie de 1.22 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma impactului a rezultat decesul pasagerului de pe locul din dreapta față în autoturism, un bărbat de 36 de ani, și rănirea gravă a conducătoarei auto, ambii din județul Satu Mare”, a menţionat Maria Cristea – purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj, pentru Ştiri din Sălaj.

În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru infracțiunile de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea Poliției, ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, dar și pentru administrarea întregului probatoriu în cauză.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un şofer de TIR beat a intrat pe contrasens, a zdrobit o maşină, a ucis un om şi a fost prins după 20 de km, la Zalău