Antena Meniu Search
x

Șoferul unui BMW roșu a tras cu pistolul într-un vatman, în Bucureşti

Șoferul autoturism BMW roșu a tras cu pistolul într-un vatman, pe Șoseaua Giurgiului din București. Persoana care a folosit arma a fost identificată de polițiști.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 17.09.2020, 12:54

Poliţiştii îl caută pe pistolar
Un bărbat a tras cu pistolul asupra unui vatman, de la volanul unui BMW roşu - Observator

Update: Şoferul care a tras cu pistolul a fost identificat de poliţişti, este un tânăr de 19 ani.

Evenimentul a avut loc în stația Bacovia, iar pistolarul ar fi folosit un pistol cu bile. Vatmanul a fost lovit în picior.

Din primele informații și declarațiile martorilor, se pare că vatmanul ar fi închis ușa în fața unei femei care dorea să se urce, iar persoana din BMW a reacționat violent la toată scena, scoțând pistolul pe geam și trăgând în direcția vatmanului.

"Astăzi, la ora 10:00, Poliția Capitalei a fost sesizată cu privire la faptul că în sectorul 4 ar fi fost ranit un vatman de către un bărbat, după ce acesta din urmă a folosit un pistol cu bile. La fața locului au sosit polițiștii  precum și un echipaj medical pentru îngrijiri. Vatmanul și-a continuat traseul, după ce a fost consultat de echipajul medical. La acest moment polițiștii desfășoară activități de identificare și depistare a bărbatului care ar fi folosit pistolul cu bile", informează autoritățile.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Șoferul unui BMW roșu a tras cu pistolul într-un vatman, în Bucureşti