Antena Meniu Search
x

Şoferiţă de 82 de ani din Alba, filmată când accelerează şi intră direct în gard: "E nebună" (video)

O şoferiţă de 82 de ani din Alba a fost filmată când accelerează şi intră direct în card: "E nebună", se aude pe înregistrare, făcută din maşina care circula în spatele femeii.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 27.01.2020, 14:04

Şoferiţă de 82 de ani, accident
Şoferiţă de 82 de ani din Alba, filmată când accelerează şi intră direct în gard: "E nebună" - Captură video

O şoferiţă de 82 de ani din Alba a fost filmată când accelerează şi intră direct în card: "E nebună", se aude pe înregistrare, făcută din maşina care circula în spatele femeii.

Un accident rutier a avut loc duminică seara, într-o comună din județul Alba. Întregul eveniment a fost filmat live cu un telefon din maşina pe care şoferiţa octogenară abia o depăşise.

Evenimentul rutier s-a petrecut într-o curbă, la intrare în Bistra. Şoferiţa depăşise cu viteză mare maşina din care se filmează, iar tinerii încearcă să reţină numărul autoturismului. Pe imagini se vede cum femeia încearcă să mai depăşească un autoturism, iar într-o curbă la stânga pierde controlul volanului şi intră direct într-un gard.

Autoturismul condus de ea revine pe şosea, de-a latul drumului, doar prudenţa făcând ca maşina din spate să nu o lovească în plin.

Pe acelaşi subiect

IPJ Alba a anunţat ulterior circumstanţele producerii accidentului: "La data de 26 ianuarie 2020, în jurul orei 19,15, o femeie de 82 de ani, din comuna Bistra, în timp conducea un autoturism pe DN 75, pe raza comunei, nu a adaptat viteza la condițiile de drum și într-o curbă a pierdut controlul asupra autoturismului, intrând în coliziune cu un gard din beton.

În urma accidentului, conducătoarea auto a suferit leziuni corporale și a fost transportată la spital.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cercetările sunt continuate."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Şoferiţă de 82 de ani din Alba, filmată când accelerează şi intră direct în gard: "E nebună" (video)