Antena Meniu Search
x

Şoferiţă drogată cu cocaină, găsită de poliţişti din Gorj pe capota maşinii. Oamenii au sunat la 112 când au văzut-o

O şoferiţă i-a băgat în sperieţi pe ceilalţi participanţi la trafic. Oamenii au sunat la 112 şi au anunţat că femeia s-a urcat pe capota maşinii. Aşa au găsit-o şi poliţiştii. Tânăra de 29 de ani consumase cocaină şi a condus, sub influenţa drogurilor, pe străzile din orașul Bumbești-Jiu.

de Redactia Observator

la 03.04.2023, 22:27

maşină de poliţie
Şoferiţa consumase cocaină - Shutterstock

Luni, Poliția orașului Bumbești-Jiu a fost sesizată prin apel de urgență, de un șofer „cu privire la faptul că pe strada Parângului, din oraș, o femeie se află pe capota unui autoturism”. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au găsit o femeie de 29 de ani, din comuna Telești, județul Gorj. Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit că femeia a condus un autoturism pe DN 66 Bumbești-Jiu. Șoferița consumase droguri, au mai anunțat polițiștii.

Şoferiţa consumase cocaină

„Fiind testată cu aparatul etilotest, acesta a indicat un rezultat negativ. Având în vedere comportamentul agitat, aceasta a fost testată cu aparatul drugtest, indicând un rezultat pozitiv la cocaină”, au anunțat anchetatorii.

Femeia a fost condusă la spital pentru recoltarea de probe biologice. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Şoferiţă drogată cu cocaină, găsită de poliţişti din Gorj pe capota maşinii. Oamenii au sunat la 112 când au văzut-o