Antena Meniu Search
x

Șoferița fugară, care l-a trântit pe polițistul motociclist, a primit mandat de arestare pentru 30 de zile (Video)

Anda V., tânăra de 32 de ani care a fugit de Poliție, a trecut pe roșu și apoi l-a lovit pe un polițist motociclist care încerca să o oprească, a fost arestată pentru 30 de zile.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 20.08.2020, 17:14

Un polițist a fost lovit de o mașină, la Buzău
Tânăra care l-a accidentat pe polițistul motociclist a fost arestată - observator.tv
  • 30 de zile de arest pentru șoferița fugară
  • Este acuzată de tentativă de omor

Polițistul a scăpat ca prin minune de o moarte groaznică, după ce motocicleta a lovit un Taxi de pe contrasens și a luat foc.

Tânăra este cercetată pentru tentativă de omor din cauza gestului său de neînțeles.

Șoferița ar fi avut o depresie

Apropiații tinerei spun că ea trecea printr-o perioadă mai grea în ultima vreme, suferind de depresie, iar gestul său ar fi, într-o anumită măsură, legat de această problemă. Însă, ea a refuzat să facă orice declarație după eveniment, chiar și atunci când a fost reținută de polițiști și dusă la audieri.

Ea a fost testată pentru alcool și alte substanțe, testele ieșind negative. Autoritățile vor să îi facă și analize psihiatrice.

Ea a fost prinsă de alte echipaje de poliţie în afara oraşului, la aproximativ 10 kilometri de locul producerii evenimentului rutier.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Evenimente » Șoferița fugară, care l-a trântit pe polițistul motociclist, a primit mandat de arestare pentru 30 de zile (Video)