Antena Meniu Search
x

La Spitalul de Psihiatrie, șoferița care a lovit polițistul motociclist ar fi încercat să invoce o afecțiune medicală (Video)

Nu a oprit la somaţie şi, după o urmărire ca la curse, pare ca a intrat voit cu maşina în motocicleta poliţistului şi l-a aruncat pe contrasens. Femeia care a provocat totul nu băuse alcool și nici nu luase droguri. A încercat, în schimb, să obţină un diagnostic psihiatric care ar fi putut să o salveze de acuzația de tentativă de omor.

Corina Matlinschi
de Corina Matlinschi

la 20.08.2020, 20:12

Vezi și
  • Polițistul lovit cu mașina are 29 de ani.
  • Femeia care a dat cu mașina peste polițist și-a continuat drumul ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic.

În faţa camerei de filmat, femeia nu dă nicio explicaţie pentru gestul său. Aseară, însă, la ieşirea din Buzău, ar fi încercat să omoare un poliţist. 

Agentul, un tânăr de 29 de ani, îşi făcea datoria când o şoferiţă l-a aruncat cu motocicleta pe contrasens, direct într-o maşină de taxi. Din impactul devastator, poliţistul a reuşit, miraculos, să scape cu viaţă. Ba chiar, imediat, s-a ridicat de pe asfalt şi şi-a anunţat colegii. 

Adrian Popa, poliţistul lovit: Sunt bine, sunt în regulă. Nu sunt internat, sunt acum pentru medicină legală. Când am ajuns în paralel s-a întâmplat. 

Bogdan Toader, sindicatul Europol: I-a pus în pericol viaţa printr-o manevră intenţionată. 100% intenţionată în trafic de a scăpa de poliţist. 

Poliţistul era pe urmele femeii de aproape trei kilometri. Iniţial, voia să o oprească pentru nişte probleme la sistemul de semnalizare. Cum nu a reuşit, a pornit în urmărirea ei. În goana nebună, tânăra a trecut pe culoarea roşie a semafoarelor. 

Aproape de ieşirea din oraş, când agentul a ajuns în dreptul ei şi i-a spus să oprească, atunci femeia a tras de volan şi l-a aruncat pe contrasens. 

Martor: Motocicleta a luat foc. Şi fata s-a dus şi şi-a continuat drumul liniştită, după ce a văzut treburile astea, nu a avut nicio treabă. 

După ce l-a lovit pe poliţist, femeia a tras dreapta de volan ca să evite un scuar şi şi-a continuat drumul. A intrat mai apoi în sensul giratoriu şi a mers tot înainte timp de 14 kilometri. Abia în localitatea Dealul Viei, un echipaj al Poliţiei Locale a reuşit să o oprească. 

Femeia de 32 de ani, mutată de un an în Voluntari, Ilfov, ar fi mers la Buzău să se întâlnească cu o rudă. Nu consumase băuturi alcoolice şi nici stupefiante. Potrivit unor surse Observator din Spitalul de Psihiatrie Săpoca, femeia ar fi încercat să-şi găsească o scuză medicală pentru a justifica tentativa de omor: "A fost adusă la solicitarea Poliţiei pentru efectuarea unui consult psihiatric, dar nu a rămas internată în spital". 

Valerică Văsîi, procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău: Din cauza comportamentului am apreciat că era necesar consultul unui medic. Sunt nişte afecţiuni comune, momentan. Urmează să analizăm.

Acuzată de tentativă de omor, ultraj şi părăsirea locului accidentului, femeia a fost arestată preventiv pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » La Spitalul de Psihiatrie, șoferița care a lovit polițistul motociclist ar fi încercat să invoce o afecțiune medicală (Video)