Antena Meniu Search
x

Video Şoferiţă moartă la volanul unui Volkswagen, după un accident înfiorător pe Dealul Balota din Mehedinți. Ar fi intrat în depăşire pe linie continuă

O şoferiţă în vârstă de 43 de ani a murit pe loc într-un accident înfiorător produs, în urmă cu puţin timp, pe Dealul Balota din Mehedinţi. Din primele informaţii, se pare că tragedia s-a produs după ce femeia ar fi depăşit pe linie continuă, maşina sa intrând în coliziune cu un alt autoturism, care circula regulamentar, din sensul opus.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 23.01.2024, 13:34

Vezi și

În accident au fost implicate două maşini - un Volkswagen condus de o femeie în vârstă de 43 de ani, din Dolj - şi un Volvo înmatriculat în Mehedinţi. Din păcate, impactul a fost a fost atât de violent, încât şoferiţa din VW a murit pe loc. În ciuda manevrelelor de resuscitare efectuate de echipajele de prim-ajutor, medicii au fost nevoiţi să declare decesul.

Accident mortal pe Dealul Balota din Mehedinţi. Bucăţi din maşini s-au împrăştiat pe şosea

De altfel, imaginile surprinse la locul nenorocirii arată dimensiunea dezastrului.

Conform reprezentanţilor ISU Mehedinţi, şoferul din Volvo a fost transportat la spital.

Pe acelaşi subiect

"Cu puțin timp în urmă, trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Drobeta Turnu Severin au intervenit pentru descarcerarea unei persoane, victima unui accident rutier, produs între două autoturisme, pe DN 6, zona dealul Balota. La locul evenimentului, au fost mobilizate de urgență o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD, dar și două ambulanțe SAJ. Cu ajutorul accesoriilor din dotare, pompierii au descarcerat victima. Din nefericire, o femeie, în vârstă de 43 de ani, a fost declarată decedată de către medicul SAJ, după efectuarea fără succes a manevrelor de resuscitare. Cea de-a doua victimă, conștientă și cooperantă, cu politraumatisme, a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe Drobeta Turnu Severin de către echipajul SAJ. Pompierii militari au asigurat și măsurile de apărare împotriva incendiilor la locul evenimentului", au transmis, în urmă cu puţin timp, militarii mehedinţeni.

Ce spun poliţiştii 

"La data de 23 ianuarie a.c., ora 09.45, pe DN 6, zona Dealul Balota, s-a produs un accident rutier soldat cu victime. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier care, în urma cercetărilor efectuate  au stabilit că o femeie de 43 de ani, din comuna Malu Mare, județul Dolj în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, în afara localității Șimian, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani, din Drobeta-Turnu Severin.

Din accident, a rezultat decesul conducătoarei auto și vătămare corporală a celuilalt șofer. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest  rezultatul fiind negativ", a informat, într-un comunicat, IPJ Mehedinţi.

Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

- Articol realizat cu ajutorul informaţiilor şi imaginilor obţinute de reporterul Observator Alin Ghiciulescu - 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Şoferiţă moartă la volanul unui Volkswagen, după un accident înfiorător pe Dealul Balota din Mehedinți. Ar fi intrat în depăşire pe linie continuă