Antena Meniu Search
x

Video Şoferul băut care a ucis 3 tineri pe marginea şoselei în Alba, arestat pentru 30 de zile. Bogdan, Daniel şi Patrick nu au avut nicio şansă în faţa cursei nebune

Tragedia din staţiunea 2 Mai nu este din păcate o întâmplare izolată. Iar condusul ....drogaţi şi sau băuşi este deja un fenomen. Şoferul de 19 ani din Alba, băut şi fără experienţă, care a intrat cu viteză într-un grup de şase tineri, care mergeau pe marginea drumului a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Din nefericire, trei dintre victimele sale au murit pe loc. Vă avertizam, urmează detalii şi informaţii cu un puternic impact emoţional.  

de Redactia Observator

la 28.08.2023, 09:04

Doru Emil, tatăl unei victime: Pe viaţă. Ar merita pedeapă pe viaţă. Copiii înapoi nu vin oricum. Zici că a vrut să îi omoare. Nici un pic de frână, nici nimic. Dacă punea frână poate mai scăpa, aşa i-a tăiat ca trenul. 

Este mărturia unui tată devastat de durere după ce fiul i-a fost omorât de un tânăr care s-a urcat beat la volan. Şoferul de 19 ani are probleme mai vechi cu băutura, spun apropiaţii. Sâmbătă, pe înserat a plecat spre barul de lângă casă. 

A gonit pe şosea cu peste 1.06 mg/l alcool în aer expirat

După o noapte albă şi mult alcool, acesta a luat autoturismul şi a gonit pe străzi. În jurul orei 3.30 dimineaţa, în apropierea localităţii Sântimbru din Alba, a spulberat un grup de şase tineri care mergeau pe marginea Drumului Naţional 1. Trei dintre ei au murit pe loc.

Pe acelaşi subiect

Unchi victimă: Să vii cu două sute de kilometri la oră. De unde se vede prima pată de sânge, i-a împrăştiat. 

Alex Prunean, reporter Observator: În locul in care a avut loc accidentul nu există trotuare, iar cei şase tinerii au fost nevoiţi să meargă pe marginea drumului naţional. Şi acostamentul este foarte îngust, astfel că nu au avut unde să se ferească din calea maşinii.

Cei trei băieţi spulberaţi nu au avut nicio şansă

Bogdan, Daniel şi Patrick aveau 17, 18, respectiv 25 de ani. Plănuiau să petreacă.

Stângă Damian, fratele unei victime: Mergeau aici, la peco, că ei veniseră de la Mira. Şi au spus să mai meargă să mai ia de băut. Când am ajuns jos mi-a spus soră-mea că frate-meo a murit, că a fost lovit de maşină. 

Cu o alcoolemie record în aerul expirat, şoferul începător, cu permisul de mai puţin de un an, a pierdut total controlul maşinii. 

Alex Prunean, reporter Observator: Şoferul nu a încercat să frâneze iar viteza cu care circula era ameţitoare. După impact, maşina a ajuns în camp şi a mai înaintat aproximativ 200 m până aici unde a rămas împotmolită. Pe traseu, mai multe componente ale maşinii s-au desprins, inclusiv toba de eşapament. 

Tânărul şofer va sta 30 de zile în arest

Aseară, judecătorii din Alba Iulia au emis pe numele tânărului un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile. 

Evenimentul pare tras la indigo după tragedia de lângă staţiunea 2 Mai petrecut în urmă cu o săptămână. Vlad Pascu, un şofer drogat oprit de poliţie de două ori înainte de accident, a ucis doi tineri şi a fugit de la locul nenorocirii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Şoferul băut care a ucis 3 tineri pe marginea şoselei în Alba, arestat pentru 30 de zile. Bogdan, Daniel şi Patrick nu au avut nicio şansă în faţa cursei nebune