Antena Meniu Search
x

Galerie foto Microbuz plin cu români, accident înfiorător pe un drum din Sicilia. Claudia, o tânără studentă italiancă, a murit pe loc

Tragedie în Italia, pe drumul SS 117 Bis, la Enna, în Sicilia, unde un cumplit accident rutier a dus la moartea unei tinere de 21 de ani. Claudia Cassiba, studentă la Medicină, a sfârșit pe loc după ce mașina pe care o conducea, un Fiat Idea, s-a izbit cu viteză de un Fiat Ducato, în care se aflau 9 români.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 27.08.2021, 12:57

Claudia Cassibba, o studentă la Medicină în vârstă de 21 de ani, din Comiso, provincia Ragusa, a murit în urma unui teribil accident.

Miercuri, 25 august, în jurul orei 14.00, tânăra se afla la volanul unui Fiat Idea și circula pe drumul SS 117 Bis când, din motive încă necunoscute, mașina fetei a intrat cu viteză într-un microbuz Fiat Ducato în care se aflau nouă persoane, toți cetățeni români care prestau munci agricole.

livesicilia.it

Claudia a murit pe loc în accident. Tânăra a fost condusă vineri pe ultimul drum

Pe acelaşi subiect

Impactul a fost unul foarte puternic. Tânăra din Fiatul Idea a murit pe loc, în timp ce românii din microbuz au fost răniți. Cel mai grav dintre cei nouă a fost șoferul, un bărbat de 51 de ani, intrenat în stare critică la spitalul Sant'Elia din Caltanissetta. 

livesicilia.it

Potrivit publicației ragusaoggi.it, pentru scoaterea victimelor din cele două mașini a fost nevoie de intervenția pompierilor din Enna.

livesicilia.it

Din păcate, pentru Claudia nu s-a mai putut face nimic. Fata fost extrasă fără viață dintre fiarele mașinii. În această dimineață, fata a fost condusă pe ultimul drum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Mapamond » Microbuz plin cu români, accident înfiorător pe un drum din Sicilia. Claudia, o tânără studentă italiancă, a murit pe loc