Antena Meniu Search
x

Video Șoferul care a omorât doi oameni, pe o trecere de pietoni din Vrancea, a fost plasat sub control judiciar. Camerele l-au filmat imediat după tragedie

Doi oameni au murit şi altul este în stare gravă după ce o maşină i-a lovit în zona unei treceri pentru pietoni, pe DN2, într-o localitate din Vrancea. Autorul accidentului este un şofer de 19 ani care a încercat să fugă după ce a făcut prima victimă. Reținut de polițiști, tânărul a fost, ulterior, plasat sub control judiciar. Vă avertizăm, urmează informaţii şi imagini cu puternic impact emoţional. 

de Redactia Observator

la 11.10.2023, 14:16

Vezi și

Tragedia s-a petrecut puţin după ora 19. Şoferul conducea autoturismul cu o viteză extrem de mare, pe sensul Focşani-Bacău. Acesta a pierdut controlul volanului şi a izbit în plin un bărbat de 43 de ani care se afla fix în zona trecerii de pietoni. Impactul a fost deosebit de violent, iar victima a fost proiectată pe sens opus. Omul n-a mai avut nicio şansă de supravieţuire. După ce a fugit de la locul accidentului, la câţiva metri distanţă, şoferul a repetat scenariul.

Cătălina Muraru, IPJ Vrancea: Conducătorul autoturismului şi-a continuat deplasarea aproximativ 50 de metri, acroşând alte două persoane angajate în traversarea drumului, pe marcajul pietonal.  

Șoferul, filmat de camere când opreşte, într-un final, pe marginea drumului

Camerele de supraveghere au surprins momentul când, după ce a presărat teroare pe şosea, şoferul opreşte într-un final pe marginea drumului.

Pe acelaşi subiect

Martorii au fost şocaţi când au văzut ce s-a întâmplat. 

Cătălina Muraru, IPJ Vrancea: Din păcate, doi dintre pietoni, un bărbat în vârstă de 43 de ani, şi o femeie în vârstă de 54 de ani au decedat, iar cel de-al treilea, un bărbat în vârstă de 45 de ani, a fost rănit grav şi transportat la spital. Conductorul autoturismului a fost testat cu aparatele din dotare, rezultatele fiind negative. 

Reținut de polițiști, tânărul a fost, ulterior, plasat sub control judiciar.

Nu a fost singurul eveniment nefericit.

Tot seara trecută în Vrancea, pe Bulevardul Bucuresti din Focsani, o adolescentă de 16 ani a fost rănită după ce a fost lovită de un autoturism, culmea, tot pe o trecere de pietoni. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Șoferul care a omorât doi oameni, pe o trecere de pietoni din Vrancea, a fost plasat sub control judiciar. Camerele l-au filmat imediat după tragedie