Antena Meniu Search
x

Video Omorâți de un șofer de 19 ani, pe trecerea de pietoni. Băiatul a spulberat trei oameni în doar câteva minute, pe un drum din Vrancea. Doi dintre ei au murit

Tragedie fără margini în localitatea Pufeşti, din judeţul Vrancea. Două persoane şi-au pierdut viaţa, şi o a treia se află în stare gravă, după ce au fost izbite violent de un autoturism, în zona trecerii de pietoni. Şoferul în vârstă de 19 ani a fost reţinut. Vă avertizăm, urmează detalii şi imagini cu un puternic impact emoţional. 

de Redactia Observator

la 11.10.2023, 08:40

Vezi și

Tragedia s-a petrecut puţin după ora 19.00. Şoferul autoturismului conducea pe sensul de mers Focşani-Bacău, când, la un moment dat, din cauza neatenţiei, a pierdut controlul volanului şi a izbit în plin un bărbat în vârstă de 43 de ani care se afla fix în zona trecerii de pietoni. Impactul a fost deosebit de violent, iar victima a fost proiectată pe sens opus.

Omorâți pe trecerea de pietoni la Pufești, în Vrancea

Bărbatul n-a mai avut nici o şansă. După ce a fugit de la locul accidentului, lăsându-şi victima abandonată pe caldarâm, la câţiva metri distanţă şoferul a repetat scenariul.

Cătălina Muraru, IPJ Vrancea: Conducătorul autoturismului şi-a continuat deplasarea aproximativ 50 de metri, acroşând alte două persoane angajate în traversarea drumului, pe marcajul pietonal.  

Pe acelaşi subiect

Astfel, şoferul reuşeşte în doar câteva minute să mai curme o viaţă. 

Cătălina Muraru, IPJ Vrancea: Doi dintre pietoni, un bărbat în vârstă de 43 de ani, şi o femeie în vârstă de 54 de ani au decedat, iar cel de-al treilea, un bărbat în vârstă de 45 de ani, a fost rănit grav şi transportat la spital. Conductorul autoturismului a fost testat cu aparatele din dotare, rezultatele fiind negative. Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal întocmit în cauză. 

Poliţiştii au deschis o anchetă, care va stabili cum s-a întâmplat cu exactitate totul. Pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal. 

Nu a fost singurul eveniment nefericit.

Tot seara trecută în Vrancea, pe Bulevardul Bucuresti din Focsani, o adolescentă de 16 ani a fost rănită după ce a fost lovită de un autoturism, culmea, tot pe o trecere de pietoni. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Omorâți de un șofer de 19 ani, pe trecerea de pietoni. Băiatul a spulberat trei oameni în doar câteva minute, pe un drum din Vrancea. Doi dintre ei au murit