Antena Meniu Search
x

Foto Două persoane au murit, după ce au fost lovite de o mașină în timp ce se aflau pe o trecere de pietoni, în Vrancea

Două persoane au murit, după ce o mașină a lovit trei oameni în zona unei treceri pentru pietoni pe DN 2, în localitatea Pufești, din județul Vrancea.

de Adrian Obreja

la 10.10.2023, 22:13

Centrul Infotrafic informează că pe DN 2, în localitatea Pufești, județul Vrancea, s-a produs un accident rutier în care conducătorul unui autoturism a lovit în zona trecerii pentru pietoni 3 persoane adulte.

Au murit pe trecerea de pietoni

În urma impactului, două victime au decedat. IPJ Vrancea anunță că este vorba de un bărbat de 43 de ani și o femeie de 54 de ani. De asemenea, cea de-a treia victimă, un bărbat de 45 de ani, este rănită grav.

La fața locului se fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului. Circulația rutieră este restricționată pe sensul de mers Bacău - Focșani, desfășurându-se pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea polițiștilor, valorile de trafic fiind în creștere.

Pe acelaşi subiect

Ce spun polițiștii 

La data de 10.10.2023, ora 19.15, am fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că pe raza localității Pufești, la km 218+300 m s-a produs un accident rutier, în urma căruia a rezultat decesul a două persoane, respectiv un bărbat, de 43 ani,l si o femeie, de 54 ani, precum și *rănirea gravă a unui bărbat, de 45 ani.

Din primele cercetari efectuate, accidentul rutier s-a produs pe fondul neatenției conducătorului autoturismului, care se deplasa pe sensul de mers Focșani – Bacău, pe acostamentul consolidat și care a accidentat mortal un pieton ce se deplasa pe aceeași direcție, proiectându-l pe sensul de mers opus.

Conducătorul autoturismului și – a continuat deplasarea aproximativ 50 de metri, acroșând alte două persoane angajate în traversarea drumului pe marcajul pietonal, o femeie fiind accidentată mortal, iar bărbătul rănit grav. 

Conducatorul autoturismului a fost testat cu aparatele din dotare, rezultatele fiind negative. Cercetările sunt continuate, in cadrul dosarului penal întocmit in cauză.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Două persoane au murit, după ce au fost lovite de o mașină în timp ce se aflau pe o trecere de pietoni, în Vrancea