Antena Meniu Search
x

Video Şoferul care i-a umilit pe poliţişti si jandarmi scapă liber, a doua oară. Părinţii au venit să îl ia acasă din arest

A încălcat regulile de circulaţie, a umilit poliţişti şi jandarmi şi a trecut cu maşina la limită printre pietoni. Totuşi, tânărul care a sfidat legile şi bunul simţ este cercetat în libertate. Procurorii au considerat că nu băiatul nu este un pericol public şi i-au dat control judiciar pentru 60 de zile.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 28.10.2022, 19:40

Tânărul care a sfidat legile şi bunul simţ este cercetat în libertate Vezi și

Şerban Michele Antonio s-a întors astăzi acasă, după 24 de ore petrecute în fața procurorilor şi în arestul poliției. Anchetatorii au decis că șoferul, care a încălcat toate regulile de circulație, umilindu-i pe polițiști şi pe jandarmi, poate fi cercetat în libertate. 

"Temerea când au venit jandarmii și când au lovit cu acel obiect geamul i-a fost insuflată și a dorit să nu fie tras pe geam și încătușat la acel moment", a declarat avocatul lui Şerban, George Chiţu. El susţine că nervii băiatului "au condus la acest incident neplăcut". Argumentele sale i-au convins pe procurori, care au cerut doar control judiciar pentru tânărul de 26 de ani. 

Anchetatorii cred că bărbatul era sub influenţa drogurilor

În ciuda comportamentului ciudat al băiatului, rezultatul alcoolemiei a fost zero, la fel ca testul antidrog. Potrivit unor surse, anchetatorii iau în considerare și posibilitatea ca unele substanțe să nu fie detectate de aparatul din dotarea poliției. Ulterior, probele biologice vor clarifica acest caz. 

Pe acelaşi subiect

"Se pot identifica în sânge drogurile clasice precum heroina, cocaina, cannabis, ecstasy și MDMA, drogurile clasice, dar apărând în fiecare zi noi și noi substanțe, este destul de greu să le identifici în organismul uman", a spus ofiţerul de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO). Specialiștii spun că reacțiile diferă de la consumator la consumator. 

"Fiecare individ reacționează în felul lui. Adică unii pot fi euforici, alții pot fi depresivi. Unul poate să râdă, altul poate să plângă", a transmis psihologul Ovidiu Telegescu. 

Tânărul nu este la prima abatere

Nu este prima oară când tânărul are probleme cu legea. În trecut, el a fost cercetat de procurorii DIICOT într-un dosar penal pentru deținere de droguri. Rudele lui Şerban spun că dosarul din anul 2020 ar fi fost deschis după ce, în urma unui filtru de rutină făcut de polițiști, în mașina în care se afla alături de alți prieteni ar fi fost găsite droguri. Niciunul dintre pasageri nu ar fi recunoscut substanțele interzise, aşa că toţi au ajuns în atenția procurorilor. Dosarul a fost clasat câteva luni mai târziu.

Bărbatul are de plătit o amendă de 6.000 de lei pentru infracţiunile comise miercuri seara şi nu mai are voie să se urce la volan, timp de un an. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Şoferul care i-a umilit pe poliţişti si jandarmi scapă liber, a doua oară. Părinţii au venit să îl ia acasă din arest