Antena Meniu Search
x

Video Şoferul din Galaţi, care a ucis o femeie pe trecerea de pietoni, angajat al Consiliului Judeţean. Bărbatul era beat, deşi se afla în timpul serviciului

O femeie din Galaţi a fost ucisă pe trecerea de pietoni de un şofer beat. Din primele informaţii, bărbatul lucra în subordinea Consiliului Judeţean, iar în momentul accidentului se afla, culmea, în timpul serviciului. Tot în timpul serviciului ar consuma şi alcool. 

de Adrian Obreja

la 10.10.2023, 14:40

Vezi și

Adrian Obreja, reporter Observator: Şoferul, în acest moment, se află în faţa procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi, după care va fi dus la tribunal cu propunere de arestare preventivă, iar dacă ne referim şi la legea Anastasia intrată de curând în vigoare, el nu va scăpa fără închisoare cu executare.

Este audiat în acest moment cu privire la producerea accidentului şi la ce s-a întâmplat aici, în cadrul instituţiei la Centrul Cultural Dunărea de Jos înainte de acest accident. Cert este că a părăsit instituţia în jurul orei 12 şi aproximativ 20 de minute mai târziu s-a produs acel accident în oraş, în urma căruia o femeie şi-a pierdut viaţa.

Am primit informaţii de la angajaţii centrului cultural conform cărora s-a consumat ieri alcool aici în instituţie şi că acesta este un obicei. Plus, un alt angajat ne-a declarat că asta se întâmplă constant de câţiva ani buni. În plus, au fost şi episoade de agresiune fizică ale căror protagonist a fost chiar şoferul implicat în accident.

Evident, conducerea instituţiei neagă o serie dintre aceste acuzaţii. Confirmă doar faptul că în urmă cu doi ani a avut loc o altercaţie fizică în cadrul instituţiei şi că acum fac o cercetare disciplinară în acest sens.  Rămâne de văzut, cu exactitate, când a părăsit şoferul instituţia, deşi se afla în timpul serviciului şi momentul în care a consumat alcool.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Şoferul din Galaţi, care a ucis o femeie pe trecerea de pietoni, angajat al Consiliului Judeţean. Bărbatul era beat, deşi se afla în timpul serviciului