Antena Meniu Search
x

Video Șoferul supranumit "spaima camionagiilor" a fost reținut. Cât riscă să stea la închisoare după ce a călcat intenționat un coleg

Şoferul de TIR care şi-a călcat intenţionat colegul de breaslă în Vama Borş 2 a fost reţinut. Bărbatul era supărat că tânărul a încercat să intre în faţa lui la proba cântarului. Câteva ore mai târziu, acelaşi şofer şi-a pierdut din nou cumpătul şi a spart cu un borcan parbrizul unui alt camion, aflat în coloană. Între timp, victima lui a scăpat miraculos, dar se află în continuare în spital pentru investigaţii.

de Redactia Observator

la 16.11.2023, 18:18

Vezi și

Tânărul de 31 de ani, călcat intenţionat cu TIR-ul, s-a trezit abia la spital. Încet-încet, şi-a amintit că marți dimineaţă era într-o parcare. Încerca să înţeleagă de ce un şofer de camion aruncase cu o piatră în parbrizul lui şi îl fisurase. Agresorul nici nu l-a băgat în seamă.

"Am avut contact vizual, era cu geamurile închise. S-a uitat la mine, m-a ignorat, stătea pe telefon. Nu era în mers, el a pornit de pe loc și cu intenția de a mă lovi", a povestit victima.

Când a văzut că nu are cu cine discuta, şoferul a plecat spre camionul lui. Agresorul l-a lăsat să se îndepărteze, apoi a pornit TIR-ul şi a intrat în plin în bărbatul care mergea liniştit. Victima şi-a pierdut cunoştinţa. A ajuns la spital cu răni serioase la cap.

Grozăvia, filmată de camerele de supraveghere ale parcării, ne-a fost semnalată în secţiunea Fii Observator, pe siteul nostru. Imediat după gestul violent al şoferului, poliţiştii au început ancheta. Martorii audiaţi le-au spus că agresorul în vârstă de 36 de ani, era supranumit Spaima tiriştilor, faimă rea obţinută după un şir de agresiuni asupra colegilor.

Pe acelaşi subiect

Șoferul de TIR, cunoscut drept "spaima camionagiilor"

Acum doi ani, şi-a parcat camionul de-a latul drumului ca să nu mai lase niciun TIR să treacă spre frontiera cu Ungaria. Apoi, spărgea parbrizele vehiculelor care îl depăşeau. Atunci a fost amendat şi a avut permisul anulat, suspectat de probleme psihiatrice. O comisie medicală l-a declarat apt, aşa că s-a urcat din nou la volan. Ieri, la câteva ore după ce îl călcase pe tânărul de 31 de ani, şi-a reluat obiceiurile - a atacat încă un TIR şi a făcut pagube.

Şoferul violent nu avea scuza că era sub influenţa alcoolului sau a substanţelor interzise - a ieşit curat la teste. Îngroziţi de soarta tânărului călcat intenţionat cu TIR-ul, şoferii de camioane recunosc - la graniţe apar des conflicte din cauza şoferilor care nu respectă regulile.

Şoferul periculos ar putea fi pus sub acuzare pentru tentativă de omor, infracţiune pedepsită cu închisoare între 10 şi 20 de ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Șoferul supranumit "spaima camionagiilor" a fost reținut. Cât riscă să stea la închisoare după ce a călcat intenționat un coleg