Antena Meniu Search
x

Foto Şoferul unui BMW cu sirenă de poliţie, tras pe dreapta în Galaţi. Cât l-a costat ideea nefericită

Un gălățean mândru nevoie mare că şi-a dotat BMW-ul cu dispozitive de avertizare luminoasă și sonoră a fost prins de Poliţie pe Drumul Național 26, în localitatea Vânători. Bărbatul a fost amendat și a rămas fără permisul de conducere pentru ideea nefericită de a-şi monta sirene pe maşină.

de Redactia Observator

la 25.01.2023, 17:13

Un bărbat în vârsta de 48 de ani, din municipiul Galaţi, a fost prins de Poliţie la volanul unei maşini BMW "speciale", în localitatea Vânători. Mai exact, şoferul a condus pe Drumul Național 26 având montate pe cupola autoturismului și în bara din față dispozitive de avertizare luminoasă și sonoră, precum și o rampă cu lumini de culoare albastră. "Îmbunătăţirile" aduse maşinii nu i-au impresionat însă pe agenţi, care l-au amendat pe bărbat şi i-au suspendat permisul de conducere.

Amenda primită de şofer

"A fost sancționat contravențional, conform prevederilor O.U.G 195/2002 Republicată cu amendă în cuantum de 1.305 lei, fiindu-i reținut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 zile", a anunțat IPJ Galați.

Bărbatul a fost depistat în timpul unei acțiuni a Poliției care a avut ca scop "reducerea cauzelor generatoare de evenimente rutiere cu consecințe grave, produse pe fondul defecțiunilor tehnice ale autovehiculelor". În trei zile au fost verificate 35 autovehicule, au fost aplicate 46 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 20.155 lei și au fost reținute două permise de conducere și 19 certificate de înmatriculare ale vehiculelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Şoferul unui BMW cu sirenă de poliţie, tras pe dreapta în Galaţi. Cât l-a costat ideea nefericită