Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Au văzut moartea cu ochii! Un TIR s-a înfipt într-o casă, în Dâmboviţa

Şoferul unui TIR a fost la un pas să provoace o tragedie, într-un sat din Dâmboviţa. A pierdut controlul mastodontului şi a trecut razant pe lângă doi oameni, după care a distrus gardul şi faţada unei case. Din fericire, proprietarii nu erau în locuinţă în momentul accidentului.

de Redactia Observator

la 05.09.2017 , 08:32

Şoferul unui TIR a fost la un pas să provoace o tragedie, într-un sat din Dâmboviţa. A pierdut controlul mastodontului şi a trecut razant pe lângă doi oameni, după care a distrus gardul şi faţada unei case. Din fericire, proprietarii nu erau în locuinţă în momentul accidentului.

Proprietarul locuinţei de care TIR-ul s-a izbit îşi dă seama că este norocos. Nu era acasă în momentul în care un pereţii au fost zguduiţi de mastodontului încărcat cu zeci de tone de materiale de construcţie.

Am zis că e cutremur. Când am ieşit, era acolo... Putea să dărâme casa omului, spune un vecin.

Vezi și

Înainte de a distruge gardul şi casa, mastodontul a fost la un pas să omoare doi oameni care stăteau la poartă. Unul dintre ei, un bătrân care nu poate să meargă, a văzut moartea cu ochii.

Pe acelaşi subiect

A trecut la doi metri pe lângă noi. Am văzut că a intrat în şanţ. Şi sărea din şanţ, dar noi nu ne-am ferit, că el n-avea nicio şansă să mai iasă la drum. Din cauză că a avut viteză ori l-a luat somnul, povesteşte un martor.

Şoferul ar fi suferit un preinfarct, spun alţi localnici: Odată i s-a blocat vederea.

Bărbatul care a scăpat de sub control camionului a coborât teafăr de la volan. Anchetatorii trebuie să afle acum din ce cauză s-a petrecut accidentul.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Au văzut moartea cu ochii! Un TIR s-a înfipt într-o casă, în Dâmboviţa