Antena Meniu Search
x

Video Soldaţi americani şi nemţi, clienţi ai unui bordel din Constanţa, la care ar fi lucrat şi fete minore

Descoperire-şoc a procurorilor antimafia: un bordel din Constanţa în care lucrau şi minore i-ar fi avut printre clienţi pe militarii americani de la Baza Kogalniceanu. Potrivit unor surse Observator, câţiva taximetrişti aveau misiunea de a racola militari şi marinari străini care plăteau chiar şi 2.500 de lei pe noapte. Patronul clubului şi o angajată au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile. 

Cristina Niță
de Cristina Niță

la 03.10.2023, 20:12

Vezi și

De afară club de striptease, înauntru bordel. Potrivit procurorilor, fetele erau angajate ca dansatoare şi obligate apoi să se prostitueze. Între victime se afla şi o fată de 17 ani.

Clienţii principali, militarii americani de la baza Kogălniceanu

Cristina Niţă, reporter Observator: Grupul infracţional era format din 15 persoane şi fiecare avea rolul lui esenţial în buna desfăşurare a business-ului. Surse din anchetă spun că majoritatea clienţilor erau militari americani de la baza Kogălniceanu şi navigatori străini care, odată ajunşi în Portul Constanţa, erau racolaţi de taximetrişti. 

Tot ei erau pionii importanţi ai afacerii. Anunţau telefonic patronul de sosirea oamenilor la club şi chiar îi spuneau câţi bani de distracţie scoteau de la bancomat. Străinii se distrau atât de bine, încât reveneau şi altă dată, ba chiar recomandau locul şi altor prieteni. Românii, în schimb, ar fi avut acces doar cu pile.

Pe acelaşi subiect

Taximetriştii care aduceau clienţi primeau propriul comision

În funcţie de câţi clienţi aduceau la club, taximetriştii aveau comisionul lor. Banii ajungeau la ei prin intermediul unei ospătăriţe, angajată de încredere a patronului afacerii. 

Cristina Niţă, reporter Observator: Ce fel de clienţi duceaţi acolo?

Taximetrist: Demult, demult, acum vreo 10 ani. Ştiu că am dus odată doi nemţi şi au fost la streaptease acolo, au cheltuit la bani. Au dat vreo o mie de euro pe cheltuială acolo. 

Cristina Niţă, reporter Observator: Dar acum, n-aţi mai avut clienţi?

Taximetrist: N-am mai avut şi nici nu m-am mai dus că te păcălea, îţi zicea că îţi dă 20% din ce consumau ăia.

Pentru 2.500 de lei, bărbaţii primeau o întâlnire "la liber" cu prostituatele

Intrarea în club costa 200 de lei, bani în care intră şi o consumaţie. La trei cocktailuri plătite, clientul primea o stripteuză la masă. Dacă achita şi diferenţa de până la o mie de lei, avea dreptul la 30 de minute într-o cameră de la subsolul clubului alături de fată.

Cei care comandau, în limbaj codat, o şampanie - plăteau 2.500 de lei şi aveau voie să se întâlnească oricând şi oriunde cu o dansatoare a clubului. Taximetriştii aveau grijă ca fetele să nu se întâlnească cu clienţii pe ascuns. 

Femeie care locuieşte în blocul cu bordelul: Era un restaurant, mai mult nu ştiu. Nu se auzea muzică. Ziua mirosea a mâncare, puteai cumpăra ciorbă. Lumea venea, stătea la terasă la cafele.

Dansatoarele erau plătite cu 3.000 de lei pe contractul de muncă. La audieri, tinerele au declarat că încasau chiar şi 5 mii de lei într-o noapte. Patronul clubului şi ospătărița au fost arestați şi riscă ani grei de închisoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Soldaţi americani şi nemţi, clienţi ai unui bordel din Constanţa, la care ar fi lucrat şi fete minore