Antena Meniu Search
x

Șoferul microbuzului răsturnat în Alba ar fi adormit la volan. Un om a murit, altul se luptă să supraviețuiască

Accident teribil în judeţul Alba. O persoană a murit şi alte 14 au fost rănite după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat pe autostrada Sibiu-Deva. Se pare că şoferul, care venea din Germania, a adormit.

Adrian Lupușor
de Adrian Lupușor

la 10.02.2021, 14:41

Vezi și
  • Din fericire, micuţii au scăpat doar cu câteva răni.
  • O altă victimă a fost transportată cu elicopterul SMURD.

Ora 11:27. Autorităţile din Alba au primit o alertă de gradul zero. Un microbuz s-a răsturnat pe autostradă. Sunt 15 victime. Unele, în stare gravă şi imobilizate. O armată de salvatori a împânzit perimetrul.

Nicolae Albu - prefect de Alba: Din păcate, a fost un accident din care dintre cele 15 victime am avut şi un decedat. Au fost şi doi minori.

Costea Ovidiu - prim-djunct ISU Alba: Este vorba de doi copilaşi de vârste aproximativ 3 şi 4 anişori. 

Din fericire, micuţii au scăpat doar cu câteva răni. Critică este, însă, starea altei victime. Aşa că a fost urcată în elicopterul SMURD şi dusă de urgenţă la Spitalul din Târgu Mureş.

Misiunea contracronometru a fost departe de a se termina. În astfel de situaţii, fiecare clipă contează.

Costea Ovidiu - prim-djunct ISU Alba: În urma evaluării victimelor, au fost transportate 13 persoane către spitalele Alba şi Huendoara

Microbuzul cu cei 15 români venea din Germania şi se îndrepta spre zona Moldovei. Anchetatorii cred că şoferul s-ar face vinovat de accident. Ar fi adormit în timpul cursei. 

Vreme de două ore, traficul pe Autostrada A1 a fost paralizat. Şoferii au fost îndrumaţi să circule pe Drumul Naţional 7.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Șoferul microbuzului răsturnat în Alba ar fi adormit la volan. Un om a murit, altul se luptă să supraviețuiască