Antena Meniu Search
x

Soț și soție găsiți morți în casă, într-un bloc din Satu Mare. Au sfârşit intoxicaţi cu monoxid de carbon

Sfârșit tragic pentru doi soți din Satu Mare. Cei doi au fost găsiţi morţi în apartamentul de la etajul al patrulea al unui bloc situat în Cartierul Micro 14.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 08.11.2019, 07:24

Doi soţi au murit intoxicaţi cu carbon, în Satu Mare
Soț și soție găsiți morți în casă, într-un bloc din Satu Mare. Au sfârşit intoxicaţi cu monoxid de carbon - Imagine ilustrativă

Sfârșit tragic pentru doi soți din Satu Mare. Cei doi au fost găsiţi morţi în apartamentul de la etajul al patrulea al unui bloc situat în Cartierul Micro 14.

Din primele informaţii, este vorba despre un bărbat de 78 de ani și o femeie în vârstă de 76 de ani. Nenrocirea s-a întâmplat miercuri seara, în jurul orei 20.15, în municipiul Satu Mare.

Pentru că nu au răspuns la ușă, specialiștii în descarcerare din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Satu Mare au fost nevoiți să forțeze intrarea în apartament. 

Soț și soție au sfârşit intoxicaţi cu monoxid de carbon, într-un apartament din Satu Mare

Potrivit presasm.ro, cauza decesului a fost stabilită ca fiind intoxicarea cu monoxid de carbon, însă medicii legiști vor stabili cu exactitate cauzele acestei tragedii.

”La ora 20.15 am fost sesizați prin 112 despre faptul că două persoane de 76 și 78 de ani au fost găsite în apartamentul lor decedate. Din primele date se pare ca s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon. În cauză s-a întocmit dosar penal, însă nu sunt suspiciuni de omor”, a transmis Poliţia Satu Mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Soț și soție găsiți morți în casă, într-un bloc din Satu Mare. Au sfârşit intoxicaţi cu monoxid de carbon