Antena Meniu Search
x

Doi soţi din Constanţa, flagrant cu peste 7 kilograme de canabis

Doi soţi din Constanţa au fost prinşi în flagrant de poliţişti în timp ce primeau un colet din Portugalia în care se aflau mai bine de 7 kilograme de canabis.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 20.01.2020, 14:31

Soţi din Constanţa, flagrant cu 7 kilograme de canabis
Doi soţi din Constanţa, prinşi în flagrant cu 7 kilograme de canabis - Profimedia Images / Ilustraţie

Doi soţi din Constanţa au fost prinşi în flagrant de poliţişti în timp ce primeau un colet din Portugalia în care se aflau mai bine de 7 kilograme de canabis.

Totul a început pe 11 ianuarie 2020, atunci când poliţiştii BCCO Constanţa au fost informaţi de poliţiştii din Portugalia că o femeie din Constanţa urmează să primească un colet plin cu droguri.

"Din investigațiile efectuate a rezultat că respectivul colet a plecat din Portugalia, având ca țară de tranzit Spania, către România prin intermediul unei firme de curierat.

În acest sens, la data de 16.01.2020, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Constanța, împreună cu ofițerii de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța au procedat la efectuarea unei acțiuni de prindere în flagrant a inculpaților L.V. și L.V., după ce aceștia au ridicat coletul, care conținea cantitatea de 7,6 kg de cannabis, de la respectiva firmă de curierat", se arată într-un comunicat al DIICOT.

În aceeaşi zi, poliţiştii şi procurorii au efectuat şase percheziţii domiciliare, la locuinţele suspecţilor, ocazii cu care au confiscat trei laptopuri, o tabletă, 13 telefoane mobile, 16 cartele SIM, trei stick-uri USB şi documente.

Pe 17 ianuarie 2020, judecătorii Tribunalului Constanţa au dispus arestarea preventivă a celor doi soţi acuzaţi de trafic de droguri de risc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Doi soţi din Constanţa, flagrant cu peste 7 kilograme de canabis