Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Soţia Regelui Cioabă, suspectă într-un dosar de evaziune fiscală şi SPĂLARE DE BANI! Regele a mers să o apere, în calitate de AVOCAT!

Au fost percheziţii de dimineaţă la palatului lui Dorin Cioabă. Mascaţii i-au bătut în poartă autointitulatului rege al rromilor şi i-au luat soţia Sighişoara Cioabă e suspectă într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani.

de Redactia Observator

la 13.09.2017 , 14:02

Au fost percheziţii de dimineaţă la palatului lui Dorin Cioabă. Mascaţii i-au bătut în poartă autointitulatului rege al rromilor şi i-au luat soţia Sighişoara Cioabă e suspectă într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani.

La prima oră, familia regală a rromilor a fost trezită din somn de poliţişti.

Poliţiştii o căutau pe regina lui Dorin Cioabă- Sighişoara. În calitate de patroană, aceasta ar fi cumpărat plumb de la o societate din Strehaia, prin firma ei, înregistrată în Filipine. Facturile se ridică la 20.000 de lei. Poliţiştii cred că erau fictive.

Vezi și

"N-a avut ce să ridice. Firma soţiei este în faliment de 10 ani aproape. Falimentul este aproape de terminare", susţine regele Cioabă.

Pe acelaşi subiect

Familia Cioabă e bănuită că nu făcea altceva decât să spele bani prin aceste vânzări. Sighişoara a fost condusă la poliţia Mehedinţi.

În urma ei a plecat şi Dorin Cioabă. S-o reprezinte.

"Eu mă duc în calitatea mea de avocat, de jurist, să o apăr pe soţia mea", a adăugat Cioabă.

Poliţiştii au descins la palat după ce iniţial au trimis o înştiinţare prin care îi cereau femeii să se prezinte, pe 8 septembrie la audieri. Dar Sighişoara a fost... la o serbare şi nu s-a prezentat. În acelaşi dosar, au mai fost duse la audieri alte 31 de persoane. 

Poliţiştii au descins şi la firme de fier vechi din Costeşti şi Ştefăneşti judeţul Argeş, dar şi la palatele rromilor din Strehaia.

"Între 2009 şi 2014, reprezentanţii mai multor societăţi comerciale ar fi creat un circuit un sistem evazional fraudulos, cauzând un prejudiciu de 5 milioane de euro", a declarat Narcisa Rotaru - purtător de cuvânt IPJ Mehedinți

Nu au plecat cu mâna goală, ci cu 6 autoturisme de lux, 3.400.000 lei, peste 220.000 euro, zeci de mii de dolari, lire sterline dar şi coroane norvegiene. Mascaţii au sigilat şi două seifuri.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Soţia Regelui Cioabă, suspectă într-un dosar de evaziune fiscală şi SPĂLARE DE BANI! Regele a mers să o apere, în calitate de AVOCAT!