Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Soţia tânărului înjunghiat în inimă la Sebeş: "Ia-mă cu tine, soţul meu drag" Abia se căsătoriseră, pe 6 mai

Uciderea halucinantă lui Adrian Ilie Bercuciu, tânărul înjunghiat mortal la Sebeș, în apropierea unui local din oraș, a îndurerat întreaga comunitate locală. Cei doi căsătoriseră la începutul lunii, în data de 6 mai, și nimeni nu bănuia că zilele îi vor fi curmate atât de repede.

de Redactia Observator

la 17.05.2018 , 11:16

Soţia tânărului înjunghiat în inimă la Sebeş Ia-mă cu tine, soţul meu drag Abia se căsătoriseră, pe 6 mai Soţia tânărului înjunghiat în inimă la Sebeş Ia-mă cu tine, soţul meu drag Abia se căsătoriseră, pe 6 mai

Uciderea halucinantă lui Adrian Ilie Bercuciu, tânărul înjunghiat mortal la Sebeș, în apropierea unui local din oraș, a îndurerat întreaga comunitate locală.

Băiatul, de loc din comuna Pianu, se căsătorise la începutul lunii, în data de 6 mai, și nimeni nu bănuia că zilele îi vor fi curmate atât de repede.

Adrian a murit la scurt timp după ce a fost lovit cu un cuțit , în zona inimii, de un bărbat de 37 de ani cu care, se pare, avea niște neînțelegeri mai vechi.

Articolul continuă după reclamă

Imediat după atacul mortal, agresorul s-a făcut nevăzut dar, câteva ore mai târziu, s-a predat poliției.

Pe acelaşi subiect

Împietrită de durere, soția lui Adrian a transmis un mesaj emoționant: ”Cu plecarea ta, am pierdut tot. Te rog să mă iei la tine, soțul meu drag… ”

Sute de mesaje de condoleanțe au fost și continuă să fie postate pe pagina de facebook pe care Adrian și soția lui o aveau împeună.

Familia și prietenii lui nu-şi stăpânesc lacrimile şi trimit in continuu mesaje de condoleanţe pe profilul acestuia de facebook. Cel mai sfâșietor este mesajul tinerei sale soții, Ana: “Cu plecarea ta am pierdut tot…te rog să mă iei la tine, soțul meu drag…”

„Frățiorul meu drag, ai plecat dintre noi mult prea repede, de ce fratelo?? Ai lăsat atâția prieteni cu inima frântă, familia, ai lăsat pe scumpa ta soție Ana singură acum când erați cel mai fericit cuplu…de ce ne-ai părăsit frățiorul meu?? De ce ??? Nu te voi uita niciodată!! Întotdeauna vei fi în sufletul meu…Dumnezeu să te odihnească și de-acolo de sus să ai grijă de Ana!!! Rămas bun Adyță fratele meu!!!”mine frate, prieten și cumnat…Nu te vom uita niciodată!”

„Un suflet curat, un munte de optimism, o speranță…care s-a stins când abia a ÎNCEPUT să se bucure de viața în doi! Aș vrea ca tot ce se întâmplă acum să fie un vis urât… Anaaaa, Dumnezeu să te întărească și să-ți dea putere!”

„Sincere condoleanțe, Ana! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”

„Dumnezeu să-ți dea putere să treci peste această durere și pierdere…Dumnezeu să-l odihnească în pace și liniște!”

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Soţia tânărului înjunghiat în inimă la Sebeş: "Ia-mă cu tine, soţul meu drag" Abia se căsătoriseră, pe 6 mai