Antena Meniu Search
x

Video Spargere ca-n filme în Sibiu, în timp ce păgubiții erau la un botez. Au furat bani și bunuri de lux de 50.000 de euro

Jaf de 50.000 de euro în judeţul Sibiu. O casă a fost spartă în timp ce proprietarii erau la un botez. Hoţii au furat bani, bijuterii şi un ceas, apoi s-au făcut nevăzuţi. Poliţia îi caută de două săptămâni.

de Redactia Observator

la 28.06.2024 , 20:07

Spargerea a avut loc în comuna Tălmaciu, aflată la 18 kilometri de Sibiu. Bogdan şi soţia lui erau la o petrecere de botez în noaptea în care au fost jefuiţi. Când s-au întors au găsit casa răvăşită. 

"Geamul de la living rupt, perdele smulse. Au deschis dulapul, erau banii pe trei etajere. Au luat banii. Lângă pe o noptieră era caseta cu aur, brăţări, ceas şi cu tot", a povestit Bogdan Marcel, păgubit.

În total, prada cu care au fugit hoții valorează 50.000 de euro, dintre care 11.000 cash

Vezi și

Restul reprezintă valoarea bijuteriilor. Proprietarul casei crede că autorii jafului ar fi nişte cunoscuţi. Au ştiut că locuinţa e supravegheată de camere şi le-au dezactivat. Au fost însă filmaţi până să le oprească din funcţiune.

Pe acelaşi subiect

"Ei când au venit şi au sărit gardul... Unul astupă camera, celălalt, probabil pe sub el, intră înăuntru şi în câteva secunde s-au oprit toate camerele. S-a surprins pe cea din spate care i-a văzut când au intrat la vecinul şi până au ajuns să le scoată din priză. Pe urmă, au intrat în casă, au trecut prin living, exact la dormitorul cu bani, cu aur", a povestit Bogdan Marcel.

Bărbatul s-a temut pentru viaţa lui. "Eu intram ca orice om la mine în casă, lejer. Puteau să mă omoare", a mărturisit el.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru furt calificat şi îi caută de două săptămâni pe făptași. Deocamdată, fără succes.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Care credeţi că este cel mai fericit oraş din România?
Observator » Evenimente » Spargere ca-n filme în Sibiu, în timp ce păgubiții erau la un botez. Au furat bani și bunuri de lux de 50.000 de euro