Antena Meniu Search
x

Curs valutar

SPECIAL! O reţetă genială de hamburger de la Chef Scărlătescu

Chef Cătălin Scărlătescu ne învață cum să preparăm un hamburger ca la mama lui, după o reţetă genială

de Redactia Observator

la 25.03.2015 , 20:45

Chef Cătălin Scărlătescu ne învață cum să preparăm un hamburger ca la mama lui, după o reţetă genială. 

Românii sunt petrecăreţi din fire. Indiferent de anotimp, de momentul zilei sau de locul în care se află, o petrecere este oricând binevenită. Dar ce vă faceţi dacă v-aţi oferit să fiţi gazda unei petreceri? Şi nu a oricărei petreceri, ci a uneia cu specific american? Nicio problemă, spun românii, mai ales că la noi încă mai există cultul gătitului acasă.

Nu e complicat să preparaţi un hamburger, însă trebuie să ştiţi cu precizie ce paşi trebuie să urmaţi.

Vezi și

Ne-am propus astăzi să vă prezentăm şi noi o reţetă de burgeri şi am apelat la sfaturile unui specialist. În cazul de faţă, Chef Scărlătescu. Bine te-am găsit! În primul rând spune-mi, te rog, care sunt ingredientele de bază.

„Primul si cel mai important este amestecul de carne. aici trb sa avem 25% grasime, 75% carne. asta e dupa gustul meu. acum, ca romanul manaca el asa mai gras, nu e niciun fel de panica. urmatorul ingredient este ketchapul, mustarul, sarea piperul, rosie, ceapa rosie, salata, castravete murat si, de mic copil, o sa fiti surprinsi, noi mancam chiftea cu cascaval. eu aici am un altfel de cascaval. un fel de ementaler. si trebuie neaparat sa avem chifle, pt copii si asta este chifla noastra de hamburgeri.”

Prima dată faceţi chifteaua. Carnea se amestecă bine cu piper zdrobit, nu macinat, ca să îşi păstreze aroma, sare, muştar şi ketchup.

Pe scurt, nu aveţi cum să daţi greş cu un astfel de preparat. Mai ales că se realizează uşor, este consistent şi nu are un preţ exorbitant.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » SPECIAL! O reţetă genială de hamburger de la Chef Scărlătescu