Antena Meniu Search
x

Video Speranţe noi pentru industria HoReCa: Test înainte de intrarea în restaurant

Declaraţiile premierului aprind o rază de speranţă şi pentru industria HoReCa. În curând vom putea face din nou rezervări la restaurant.

de Redactia Observator

la 06.04.2021, 13:32

Vezi și

Şi aici sunt propuse mai multe scenarii care să elimine discriminările. Unul dintre ele ar fi ca spaţiul restaurantelor să fie împărţit. Într-o parte, să fie aşezaţi clienţii vaccinaţi şi în cealaltă parte - cei neimunizaţi. Altă variantă propusă ar fi accesul în restaurante doar pentru cei care acceptă testarea rapidă.

Alin Stoica, prefectul Bucureştiului: "Au venit cu această propunere de a ne uita la posibilitatea de a redeschide restaurantele cu condiţionarea de a face un test înainte de a intra şi testul să fie plătit de client". 

4 scenarii posibile şi pentru spectacole și concerte

Românii ar putea intra din nou la spectacole şi concerte, iar pentru asta Ministerul Culturii are în plan patru scenarii care ar putea fi luate în calcul.

Ministrul Bogdan Gheorghiu a anunţat că accesul la evenimente ar putea avea loc dacă se prezintă dovada de vaccinare anti-COVID-19, prin prezentarea unui test negativ efectuat cu maximum 48 de ore înainte; prin prezentarea unui document medical care să ateste imunizarea conferită de trecerea boală; prin testare rapidă înainte de evenimentul respectiv, situație care se aplică persoanelor care nu se încadrează în celelalte trei variante.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Speranţe noi pentru industria HoReCa: Test înainte de intrarea în restaurant