Antena Meniu Search
x

Spitalul Judeţean Craiova, amendat după ce un bărbat a intrat cu maşina în uşile de la Urgenţe

Spitalul Judeţean Craiova a fost amendat de poliţişti după incidentul în urma căruia un bărbat a intrat cu maşina în uşile Unităţii de Primiri Urgenţe.

de Redactia Observator

la 22.01.2019, 18:08

Spitalul Judeţean Craiova, unde un bărbat a intrat cu maşina în uşile Unităţii de Primiri Urgenţe, a fost amendat de către poliţişti
Spitalul Judeţean Craiova a fost amendat după incidentul cu bărbatul care a intrat cu maşina în uşile de la Urgenţe - Observator

Spitalul Judeţean Craiova a fost amendat de poliţişti după incidentul în urma căruia un bărbat a intrat cu maşina în uşile Unităţii de Primiri Urgenţe.

Spital Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, unde un bărbat a intrat cu maşina în uşile Unităţii de Primiri Urgenţe, a fost amendat de către poliţişti cu 2.000 de lei pentru că nu funcţionau camerele de supraveghere.

Unitatea spitalicească din Craiova fusese avertizată anterior de oamenii legii în legătură cu paza obiectivelor şi protecţia persoanelor.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Craiova au aplicat o sancţiune contravenţională, conform Legii 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor, întrucât, în urma verificărilor efectuate, au stabilit că reprezentanţii spitalului nu au respectat sarcinile dispuse în urma controalelor anterioare efectuate pe această linie.

Un bărbat în vârstă de 39 de ani din Moldova Nouă, judeţul Caraş-Severin, a intrat, sâmbătă seară, cu maşina în uşile de acces ale Unităţii de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova.

Poliţiştii au afirmat că bărbatul era sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0,76 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Şoferul de la volan a fost singurul rănit, neexistând alte victime din rândul personalului medical sau pacienţilor. Bărbatul a declarat că accidentul s-ar fi produs pentru că ar fi încurcat frâna cu acceleraţia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Spitalul Judeţean Craiova, amendat după ce un bărbat a intrat cu maşina în uşile de la Urgenţe