Antena Meniu Search
x

Video "Stăpânul lumii", în arest. Va fi supus unei expertize psihiatrice după ce a forţat intrarea în Parlament şi a refuzat să discute cu poliţiştii

Stăpânul lumii a ajuns în arest. Poliţiştii nu s-au înţeles deloc cu tânărul care i-a şocat ieri când s-a prezentat astfel, după ce a furat o maşină din parcarea unui mall. Acum, va fi supus unei expertize psihiatrice, mai ales că este anchetat deja într-un alt dosar. Săptămâna trecută a forţat intrarea în Parlament.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 25.09.2023, 19:14

Vezi și

Atât au scos poliţiştii de la tânărul care a furat ieri maşina. Agenţii au tras 14 focuri de armă pentru a-l opri. Conexiunea cu poliţia, pe care spunea că a dezactivat-o, începuse însă de mai mult timp. Individul care se autointitulează stăpânul lumii este deja cercetat într-un alt dosar penal după ce săptămâna trecută a intrat cu maşina în curtea Palatului Parlamentului, iar apoi mai apoi a forţat intrarea în clădire. Jandarmii dar şi angajaţii Serviciului de Protecţie şi Pază l-au oprit la timp.

Surse Observator spun că, la audieri, tânărul nu a oferit altă explicaţie decât că este stăpânul lumii

Judecătorii au considerat că poate fi cercetat în libertate. Însă comportamentul său bizar a continuat. Surse Observator spun că s-a întors în fiecare zi la Parlament şi a stat în automobilul rămas acolo. Până ieri, când a pus ochii pe altul. Surse Observator spun că bărbatul a profitat de o clipă de neatenţie a proprietarei maşinii. I-a furat cheile fără să fie văzut şi a pus-o pe o pistă falsă - a inventat un alt hoţ şi a trimis victima după el. Când aceasta s-a dat jos din maşină, tânărul s-a urcat la volan. A plecat cu maşina şi a lovit-o pe femeia care încerca disperată să îl oprească.

"Persoana vătămată a fost expertizată din punct de vedere medicolegal, concluziile fiind că există leziuni traumatice care s-ar fi putut produce prin târâre", a declarat Simona Anghel, procuror Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. A urmat o cursă de aproape 20 de kilometri, pe DN 1, cu poliţia pe urmele lui. Încolţit, bărbatul a întors la un moment dat pe contrasens şi a mers aşa doi kilometri până au izbutit agenţii să îl oprească.

Surse Observator spun că, la audieri, tânărul nu a oferit altă explicaţie decât că este stăpânul lumii. Astăzi a fost dus pentru reconstituire în parcarea mall-ului de unde a furat maşina. Nu a mai scos însă niciun cuvânt. "În această cauză, probaturiul nu este finalizat, urmând a fi completat inclusiv cu administrarea unei expertize medicolegale psihiatrice faţă de persoana cercetată", a declarat Simona Anghel, procuror Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Individul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Stăpânul lumii", în arest. Va fi supus unei expertize psihiatrice după ce a forţat intrarea în Parlament şi a refuzat să discute cu poliţiştii