Antena Meniu Search
x

Video Ultimele clipe dinaintea cursei nebune de pe DN1, lângă Capitală. Momentul când bărbatul fură maşina din faţa proprietarei, o calcă şi fuge din parcare

Bărbatul care a furat o maşină din parcarea unui mall şi a călcat-o pe proprietară pe picior, a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţişti. În imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă se observă cum individul goneşte prin parcarea centrului comercial, iar când ajunge într-o zonă unde crede că nu îl vede nimeni opreşte şi dă jos plăcuţele de înmatriculare ale autoturismului. Nu mai puţin de 14 focuri de armă au fost folosite pentru a-l face pe bărbat să se oprească. După ce a fost prins, şoferul a repetat obsesiv aceleași cuvinte - Eu sunt stăpânul lumii. 

de Redactia Observator

la 25.09.2023, 09:08

Vezi și

Este momentul în care agenții au reușit să îl tragă în sfârşit pe dreapta pe şoferul care nu ţinea cont de nicio regulă de circulaţie. 30 de minute le-a luat polițiștilor să îl încătușeze pe bărbatul de 38 de ani, care circula haotic între Bucureşti şi Ploieşti. În imaginile surprinse de un participant la trafic se vede cum bărbatul întoarce mașina și, în încercarea de a scăpa de agenții care trăgeau cu pistolul după el, accelerează pe contrasens printre celelalte mașini.

Momentul jafului maşinii, surprins pe camere

Autoturismul fusese furat din parcarea unui mall din nordul Bucureștiului. O şoferiţă ar fi lăsat maşina pornită în timp ce depozita ceva în portbagaj. Bărbatul s-a urcat la volan și a demarat în trombă.

Camerele de supraveghere au surprins incidentul. Bărbatul apare de nicăieri şi se urcă în maşina care nu îi aparţine. Apoi, apare circulând cu viteză, după ce a furat autoturismul şi a călcat-o pe proprietară pe picior. După cursa nebună, la ieşirea din parcarea mall-ului, surprins de o altă cameră de supraveghere, bărbatul opreşte, coboară din maşină şi dă jos plăcuţele de înmatriculare, pe care le lasă pe şosea. Urcă din nou la volan şi îşi continuă drumul, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. 

A intrat pe contrasens în fuga de poliţie

La Ciolpani, fugarul este văzut de un echipaj, care pleacă în urmărirea lui. Şoferul merge pe contrasens 2 kilometri şi pune în pericol zeci de conducători auto care vin pe cel mai circulat drum din ţară. La un moment dat, schimbă  direcţia de mers şi se îndreaptă spre Bucureşti cu poliția pe urme. 

Bogdan Dinu, reporter Observator: După o cursă de mai bine de 20 de kilometri, polițiștii au reușit să îl oprească pe șofer la ieșirea din Ilfov, în Ciolpani, nu înainte de a trage mai multe focuri de armă atât în pneurile mașinii, cât și în caroserie. 

În mâinile polițiștilor, vizibil tulburat, bărbatul a repetat obsesiv cum se numește, dar și cum se autointitulează.

Anne Ciolcă, Poliția Ilfov: În urma verificărilor privind prezența în organism a alcoolului ori a substanțelor psihoactive, rezultatele au fost negative.

Bogdan Dinu, reporter Observator: După ce a fost călcată cu mașina pe picior, femeia a fost adusă la Spitalul Elias din Capitală. Medicii spun, însă, că starea acesteia nu este gravă.

Bărbatul a fost audiat de polițiștii de la Biroul Furturi Auto, care l-au şi reţinut pentru 24 de ore. Iar astăzi v-a fi dus în fața judecătorilor cu propunere de arestare pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Ultimele clipe dinaintea cursei nebune de pe DN1, lângă Capitală. Momentul când bărbatul fură maşina din faţa proprietarei, o calcă şi fuge din parcare