Antena Meniu Search
x

Foto Starea de sănătate a pacienților evacuați de la Institutul "Matei Balș", după incendiul din Pavilionul 5

Oficialii din Sănătate au anunțat, miercuri la amiaza, care este starea pacienților afectați de incendiul ce a avut loc la Institutul Național de Boli Infecțioase "Matei Balș", vineri, pe 29 ianuarie. Aceștia au fost transferați la mai multe unități medicale din București.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 03.02.2021, 11:50

incendiu la Matei Balș
Imagini surprinse după incendiul care a mistuit un salon al Institutului "Matei Balș" din Capitală - Profimedia Images
  • Informații centralizate de Centrul Operativ pentru Situații de Urgență, Ministerul Sănătății

Starea de sănătate a pacienților afectați de incendiul care a avut loc la Institutul Național de Boli Infecțioase "Matei Balș" din București și care au fost transferați în alte unități sanitare:

Spitalul Clinic de Urgență „Sfântul Ioan” din București: 10 pacienți în stare stabilă (1 pacient externat în 2 februarie 2021).

Spitalul Universitar de Urgență din București: 3 pacienți. 1 pacient intubat pe ATI, 2 pacienți stabili. 

Spitalul Universitar de Urgență „Elias” din București: 4 pacienți în stare stabilă.

Spitalul de Boli Infecțioase și Tropicale „Victor Babeș” din București: 6 pacienți. 2 pacienți în stare gravă (ATI), 4 pacienți în stare stabilă.

Spitalul Clinic de Urgență „Sfântul Pantelimon” din București: 3 pacienți în stare stabilă (ATI).

Spitalul Militar Central din București: 2 pacienți. SMC: 2 pacienți în secția ATI, ambii în stare gravă, intubați. ROL2: toți pacienții au fost externați.

Spitalul „Witting” din București: 2 pacienți, stare stabilă.

Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din București: 4 pacienți. 3 pacienți în stare stabilă, 1 pacient în secția ATI, intubat. 

Spitalul Clinic de Urgență Floreasca din București: 2 pacienți stare stabilă. 1 pacient va fi externat în cursul zilei de astăzi.

Spitalul Monza din București: 3 pacienți în stare stabilă.

Încă un deces după incendiul de la Matei Balș. Bilanțul tragediei a ajuns la 11 morți

Bilanțul incendiului de la Institutul "Matei Balș" din București a crescut la 11 decese, după ce un alt pacient evacuat din Pavilionul 5 al spitalului, vineri dimineață, a încetat din viață. 

Potrivit unei informări transmise de ministerul Sănătății, este vorba despre o pacientă în vârstă de 84 de ani, care s-a aflat în Pavilionul V al Institutului Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București, în timpul incendiului din 29 ianuarie 2021.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Starea de sănătate a pacienților evacuați de la Institutul "Matei Balș", după incendiul din Pavilionul 5