Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ştefan Bănică Jr., fotografiat alături de Alexandra Măceşanu: "Mi s-a strâns inima cât un purice"

Ştefan Bănică Jr. a publicat pe pagina lui de Facebook o fotografie în care apare împreună cu Alexandra Măceșanu, una dintre victimele tragediei de la Caracal.

de Veronica Micu

la 09.08.2019 , 12:58

Ştefan Bănică Jr., fotografiat alături de Alexandra Măceşanu - Facebook

Ştefan Bănică Jr. a publicat pe pagina lui de Facebook o fotografie în care apare împreună cu Alexandra Măceșanu, una dintre victimele tragediei de la Caracal.

Alexandra Măceșanu s-a fotografiat, cu 3 ani în urmă, alături de Ștefan Bănică Jr. Atunci, Alexandra se afla la Alba Iulia, la un hotel, alături de trupa de dansuri populare din care făcea parte, loc unde l-a întâlnit și pe artist. 

Fotografia a fost făcută publică de unul dintre profesorii fetei. 

Articolul continuă după reclamă

Astăzi, cântărețul a postat un mesaj şi a urcat la rândul lui această fotografie pe Facebook.

"Am făcut multe poze la viața mea, dar, când am văzut această fotografie, cu această copilă, Alexandra Măceșanu, de care nu știam, poza făcută, se pare, acum 3 ani la Alba Iulia, mi s-a strâns inima cât un purice. Ce s-a întâmplat la Caracal e o tragedie de proporții. Sunt revoltat, că majoritatea dintre voi, am un sentiment profund de indignare cu neputință și amărăciune că trăiesc într-o țară în care ura, hoția, prostia, corupția nu mai au nici o limită.

Oare câte cazuri “Alexandra”, “Luiza”, “Colectiv” vor mai fi, ca să ne trezim și să schimbăm ceva real?!", a scris Ștefan Bănică.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Ştefan Bănică Jr., fotografiat alături de Alexandra Măceşanu: "Mi s-a strâns inima cât un purice"