Antena Meniu Search
x

Principalele știri ale serii de 29 decembrie 2019

Știrile zilei de duminică, 29 decembrie 2019: Pacienta care a luat foc pe masa de operaţii, la Spitalul Floreasca a murit, două avioane aproape s-au lovit în aer, deasupra Spaniei, alertă de ninsori emisă de ANM, fetiţă dispărută la Timişoara, hackeri români condamnaţi la 20 de ani de puşcărie.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 29.12.2019, 21:39

A murit pacienta care a luat foc în spitalul Floreasca
Pacienta care a luat foc pe masa de operaţie, la Spitalul Floreasca, a murit - foto Hepta

Bună seara! Dacă nu ați avut timp încă să vă puneți la curent cu știrile acestei seri, vă dăm o mână de ajutor.

Iată, pe scurt, un top al evenimentelor acestei seri, pe observator.tv:

Pacienta care a luat foc pe masa de operaţie, la Spitalul Floreasca, a murit

Femeia care a luat foc pe masa de operaţie, la spitalul Floreasca din Bucureşti, a murit. Pacienta de 66 de ani, diagnosticată cu o boală incurabilă, se afla în comă indusă la secţia de Mari Arşi a Spitalului Floreasca. Citeşte mai multe despre pacienta care a luat foc pe masa de operaţie, la Spitalul Floreasca.

Pe acelaşi subiect

Cursă Wizz Air Craiova - Madrid, la un pas să se ciocnească deasupra Spaniei, cu o aeronavă Air Europa

Comisia de investigare a accidentelor din aviația civilă spaniolă a făcut public un raport privind un incident care a avut loc în noiembrie anul trecut, în care a fost implicat un avion Wizz Air care a decolat din Craiova, cu destinaţia Madrid. Potrivit CIAIAC, un avion al Wizz Air A320 Craiova - Madrid a fost la un pas să se ciocnească deasupra Spaniei, cu o aeronavă Air Europa Express Embraer ERJ-195. Află mai multe detalii despre caz.

Alertă de vreme severă şi ninsori, emisă de ANM

Administrația Națională de Meteorologie a emis o alertă de vreme severă imediată Cod Galben, de ninsori şi viscol pentru şase judeţe, însă este de aşteptat ca mai multe judeţe să fie vizate în funcţie de extinderea frontului atmosferic. Şoferii sunt sfătuiţi să nu iasă cu maşinile pe şosea dacă nu sunt echipate corespunzător pentru iarnă şi să circule cu viteză redusă în zonele afectate de ninsori. Vezi avertizarea ANM.

Alertă de urgenţă pentru Claudia, o fetiţă de 13 ani dispărută de pe stradă, la Timişoara

Denisa Claudia Borkiș, o fetiţă de 13 ani, este dată în urmărire, după ce ar fi dispărut direct de pe stradă, la Timişoara. Fata este de negăsit de cel puţin 24 de ore, iar nimeni nu pare să ştie ce s-a întâmplat cu ea sau unde s-ar putea afla. Poliţiştii încearcă să dea de urmele fetei, dar au nevoie de ajutor. Citeşte detalii despre dispariţia fetei din Timişoara.

Hackeri români condamnaţi la 20 ani de închisoare, după ce au făcut milioane de dolari cu un virus

Bogdan Nicolescu şi Radu Miclăuş, doi hackeri români acuzaţi că au obţinut peste 4,5 milioane de dolari din fraude cibernetice, au fost condamnaţi la ani grei de închisoare chiar înainte de Crăciun. Vezi mai multe despre cazul celor doi hackeri români.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Principalele știri ale serii de 29 decembrie 2019