Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Studentă din Iaşi, confirmată cu coronavirus. Tânăra a fost la cursuri joi, fiind testată pozitiv patru zile mai târziu

O studentă la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iași a fost confirmată cu coronavirus. Joia trecută, 12 martie, fata a fost la cursuri, iar luni a fost testată pozitiv la Covid-19.

de Veronica Micu

la 17.03.2020 , 16:20

Studenta a fost testată pozitiv la coronavirus Studentă din Iaşi, confirmată cu coronavirus. Tânăra a fost la cursuri joi, fiind testată pozitiv patru zile mai târziu - Observator.tv
  • Studenta din Iași a fost testată pozitiv luni.
  • DSP a demarat o anchetă epidemiologică.

O studentă la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iași a fost confirmată cu coronavirus. Joia trecută, 12 martie, fata a fost la cursuri, iar luni a fost testată pozitiv la Covid-19.

Acum, coordonatorul de la facultate, care ar fi aflat din presă că studenta este infectată cu coronavirus, încearcă să ia legătura cu toți colegii care au intrat în contact cu tânăra, recomandându-le să se autoizoleze la domiciliu.

Fata a fost la cursuri joi, 12 martie, universitatea fiind închisă o zi mai târziu, pe 13 martie.

Articolul continuă după reclamă

Direcția de Sănătate Publică a demarat o anchetă epidemiologică pentru a determina persoanele cu care a intrat tânăra în contact.

16 cazuri noi de coronavirus au fost confirmate marți în România. Astfel, numărul persoanelor infectate în țara noastră a ajuns la 184. Dintre acestea, 16 au fost declarate vindecate și externate.

Articolul a fost realizat cu ajutorul informațiilor transmise de corespondentul Clara Mihociu.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Studentă din Iaşi, confirmată cu coronavirus. Tânăra a fost la cursuri joi, fiind testată pozitiv patru zile mai târziu