Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Studenta, reținută în București pentru furt, ar fi aruncat imprimanta mobilă a poliției rutiere la gunoi. Agenții o uitaseră pe mașină

O studentă de 22 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore după ce a fost acuzată că ar fi furat o imprimantă mobilă a poliţiei rutiere. Totul s-ar fi petrecut după un control în trafic, în urma căruia tânăra a fost sancţionată pentru folii neomologate pe geamurile maşinii.

de Bogdan Dinu

la 17.10.2024 , 13:39

Ieri s-a întâmplat totul, când tânăra de 22 de ani a fost oprită în trafic de polițiștii rutieri pentru un control de rutină. Agenții au sancționat-o pentru că avea folii neomologate, motiv pentru care au folosit imprimanta din dotare pentru a-i printa procesul verbal.

Agenții ar fi uitat imprimanta pe mașină

După ce au încheiat procedurile, agenții au uitat dispozitivul pe plafonul autospecialei. În momentul în care au pornit la drum, imprimanta a căzut de pe mașină. Ar fi fost ridicată de pe asfalt de tânăra sancționata și, potrivit unor surse, aruncată la o pubelă de gunoi.

Vezi și

Polițistii s-au întors la fața locului, au căutat imprimanta și au verificat imaginile de pe camerele de supraveghere. După ce a aflat că poate fi sancționată, a început să caute imprimanta împreună cu prietenii săi. Fără succes, însă.

Între timp, fata a fost reținută pentru 24 de ore pentru furt.

Bogdan Dinu Like

Bogdan Dinu s-a alăturat echipei Observator în anul 2020. În prezent activează în cadrul redacției Antena1 ca reporter de eveniment și investigații specializat în domeniul afacerilor interne.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Studenta, reținută în București pentru furt, ar fi aruncat imprimanta mobilă a poliției rutiere la gunoi. Agenții o uitaseră pe mașină