Antena Meniu Search
x

Sucevean găsit mort de preotul venit cu Boboteaza. Părintele a descoperit lângă cadavru o sticlă goală de spirt și a cerut ajutor la 112

Descoperire macabră făcută de preotul care mergea cu Boboteaza, în satul Moara Nica din județul Suceava. Părintele a sunat la 112 după ce într-una dintre case a găsit mort un localnic. Bărbatul de 72 de ani ar fi consumat alcool sanitar. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 05.01.2022, 19:30

Sucevean găsit mort de preotul venit cu Boboteaza. Părintele a cerut ajutor la 112 - Observator / Imagine ilustrativă

Luni dimineață, un bărbat în vârstă de 72 de ani a fost găsit mort în casă de preotul venit cu Boboteaza. Preotul a fost cel care a sunat la 112 și a cerut ajutor.

Lângă cadavru, a fost descoperită și o sticlă goală de spirt

"La 03.01.2022, ora 09:30 lucrătorii S.P.R. 9 Șcheia au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112 de către numitul L. V. C. cu privire la faptul că  l-a găsit pe numitul  P. S. de 60 ani decedat la locuința de domiciliu din sat Moara Nica. La 03.01.2022, în jurul orelor 09:00, în timp ce preotul L. V. C. mergea cu „Boboteaza” pe raza localității  Moara Nica a intrat în locuința numitului P.S. de 72 ani ocazie cu care a observat că acesta nu prezinta semne vitale. La fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță din cadrul SAJ  Suceava care a constatat decesul numitului P. C.S.

Cu ocazia efectuării cercetării la fața locului, la examinarea sumară a cadavrului nu au fost constatate urme de violenţă pe suprafața acestuia, persoanele prezente  neavând suspiciuni cu privire la decesul numitului P.S. În camera persoanei decedate a fost identificată o sticlă goală de alcool sanitar. Numitul P.C. S. era cunoscut ca un înrăit consumator de băuturi alcoolice. Având în vedere condiţiile în care a survenit decesul, cadavrul a fost transportat la Morga Spitalului Județean Suceava în vederea efectuării autopsiei medico-legale", anunță polițiștii suceveni într-un comunicat.

În cauză s-a întocmit dosar penal, efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de "ucidere din culpă", urmând a se dispune procedural de către lucrătorii Postului de Poliție Moara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Sucevean găsit mort de preotul venit cu Boboteaza. Părintele a descoperit lângă cadavru o sticlă goală de spirt și a cerut ajutor la 112