Antena Meniu Search
x

UPDATE: 30 de trenuri Regio, anulate în această dimineaţă. Pasagerii care renunţă la călătorie vor primi înapoi, la cerere, banii pe bilete

UPDATE: CFR Călători a anulat 30 de trenuri, în principal în zona de sud-est a ţării, din cauza viscolului. Compania precizează că vor exista actualizări periodice ale listei de trenuri anulate, în funcţie de evoluţia condiţiilor meteo şi de situaţia din teren.

UPDATE: CFR Călători a anulat 30 de trenuri, în principal în zona de sud-est a ţării, din cauza viscolului. Compania precizează că vor exista actualizări periodice ale listei de trenuri anulate, în funcţie de evoluţia condiţiilor meteo şi de situaţia din teren.

Iniţial, CFR Călători a anulat un număr de 26 de trenuri Regio care ar fi trebuit să circule în judeţele Constanţa şi Ialomiţa, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

'Pe unele rute secundare din sudul şi sud estul ţării se circulă doar cu locomotive Diesel, motiv pentru care unele trenuri pot înregistra întârzieri. Prioritatea noastră este aceea de a asigura oamenilor un transport fără riscuri şi de a realiza legături între marile oraşe, pe magistrale', precizează reprezentanţii CFR Călători.

Din cele 1.300 de trenuri ale CFR Călători care circulă zilnic în România, CFR Călători a luat decizia de a anula aproximativ 5% dintre acestea pentru facilitarea accesului utilajelor şi a echipelor de intervenţii, dar şi pentru evitarea unor situaţii neplăcute pentru pasageri.

Pasagerii care au bilete sau abonamente la trenurile afectate şi vor să renunţe la călătorie vor primi, la cerere, contravaloarea acestora.

Compania precizează că vor exista actualizări periodice ale listei de trenuri anulate, în funcţie de evoluţia condiţiilor meteo şi de situaţia din teren.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » UPDATE: 30 de trenuri Regio, anulate în această dimineaţă. Pasagerii care renunţă la călătorie vor primi înapoi, la cerere, banii pe bilete